Plavková inspirace od celebrit: Legendární model Pamely Anderson, zvířecí vzory Ivy Kubelkové i 81letá Martha Stewart v bílém

Plavky na léto 2023 podle celebrit: Pamela Anderson v červené, Iva Kubelková ve zvířecím vzoru i květovaná Kate Bosworth
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Modelka Iva Kubelková a její dcera Natálie Jirásková nafotily kampaň pro Astratex. Na snímku má Iva dámské dvoudílné plavky Kate za 2 299 Kč. Natálčin model najdete pod názvem Stella a vyjde na 1 969 Kč.Zde má Iva Kubelková na sobě jednodílné plavky Burdine za 1 099 Kč a její dcera Natálie dvoudílný model z Astratexu za 1 399 Kč. Dýdžejka Lucie Dvořáková alias Lucca nafotila kolekci plavek návrhářky Terezie Trusinové. Nadčasová bralette ROMA v odstínu lila vyjde na 1 299 Kč a hipsterský střih kalhotek na 899 Kč. (Kampaň fotila Lucie Desmond)Růžový bikiny set Lucii opravdu sekne. Top Trinidad Blogger stojí 1 299 Kč a kalhotky na zavazování nabízí Terezie Trusinová za 799 Kč. (Kampaň fotila Lucie Desmond)+ 15 fotek+ 16 fotek

Teploty konečně stoupají nad dvacet stupňů, a tak je potřeba připravit se na sezónu plavek. Ať už se chystáte vyjet k moři, nebo jen k vodě po Česku, nové plavky se vždycky hodí. Připravili jsme pro vás průřez trendy, které nafotily slavné české i zahraniční dámy. Chcete zářit jako herečka Pamela Anderson (55) v devadesátkách, nebo raději popustíte uzdu svého stylu ve zvířecím vzoru jako modelka Iva Kubelková (46)?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 20. 05. 2023 12:00

Lifee.cz pro vás připravilo tipy na plavky pro ženy všech věkových kategorií. Pro rok 2023 totiž nefotily kampaně jenom mladičké modelky, v naší fotogalerii najdete i zástupkyni padesátnic Pamelu Anderson a záplavu čtyřicátnic Laetitiu Castu (45), Ivu Kubelkovou či Kim Kardashian (42).

Zvířecí vzory podle Ivy Kubelkové a Natálie Jiráskové

Jedna z nejúspěšnějších českých modelek a zdatná moderátorka Iva Kubelková letos nafotila plavkovou kampaň s dcerou Natálií (18). Dámy oblékly plavky se zvířecími potisky, které téměř nikdy nevyjdou z módy.

V nabídce jsou jak jednodílné, tak i dvoudílné a neznamená to, že starší ženy mají automaticky sahat po prvních uvedených. Nechte se inspirovat kolekcí Astratex a probuďte v sobě dračici, ať už patříte do jakékoliv věkové či velikostní skupiny.

Pamela Anderson a ikonické červené plavky

Devadesátkové trendy letos plní štendry v obchodech a výjimkou nejsou ani plavky. Retro styl nalákal Pamelu Anderson, která po více než 25 letech od ukončení natáčení Pobřežní hlídky znovu vklouzla do jednodílných červených plavek. Pro značku Frankies Bikinis byla vytvořena pod jejím jménem kolekce, která tyto plavky nabízí a k tomu i pár dalších modelů.

Pameliny jednodílné modely spojuje jeden velký devadesátkový trend - vysoce vykrojené boky a hluboký výstřih.

Rukávky a korzetový styl

Co se týče trendů, velmi často je udává Kim Kardashian. Pod vlastní značkou Skims uvedla na trh plavky, které jsou maličko odvážnější, ale také splňují aktuální trend rukávků. Kim nafotila velmi sexy model přímo na sobě, ale na stránkách najdete i snímky plavek na dámách až do velikosti 4XL.

Korzetový styl plavek pro změnu nafotila francouzská herečka Laetitia Casta pro italskou značku Calzedonia. Před herectvím se věnovala modelingu, což je z fotek patrné, a je příjemné vidět, že i plavkové kolekce fotí dámy zralejšího věku.

Inspirace pro ženy 80+

Nejzralejší modelkou a zároveň hvězdou plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated se ovšem stala americká moderátorka a spisovatelka Martha Stewart, které je 81 let. Na obálku časopisu se oblékla do bílých plavek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martha Stewart (@marthastewart48)

Napsala desítky kuchařek, moderovala mnoho pořadů, a dokonce vybudovala i vlastní značku, pod kterou prodává oblečení a produkty pro domácnost. "Řekla jsem si, proč bych nevyužila tuhle příležitost, která přijde jednou za život. Doufám, že tahle titulka bude inspirovat a přiměje vás dělat nové věci, ať už jste v jakékoliv fázi života. Měnit se, vyvíjet a být nebojácný - to jsou dobré věci," píše pod příspěvkem na Instagramu Martha.

Mezi letošní trendy patří i ozdobné kroužky, zářivé barvy, vysoký pas či třpytivé materiály. Nechte vyniknout svou identitu a inspirujte se stylem slavných dam.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články