Móda z Českého slavíka: Krajčo šokoval kabelkou, Vondráčková zářila ve zlaté a Burešová jako rudá femme fatale

Móda z Českého slavíka 2023: Krajčo šokoval kabelkou, Vondráčková zářila ve zlaté a Burešová jako rudá femme fatale
Zdroj: Extra/Pavel Dvořák, TMA/koláž Lifee
Zpěvačka Eva Burešová oblékla rudou róbu od návrhářky Zuzany Lešák Černé.Zpěvačka Eva Burešová odhalila ramena a dekolt.Rudou róbu doplnila Eva Burešová také rudou kabelkou posetou kamínky.Později se Eva Burešová převlékla do bílého společenského kostýmku, který oblékla na holé tělo, a předvedla tak zelenou podprsenku.+ 39 fotek+ 40 fotek

Předávání cen Český slavík si většina pozvaných užila ve výrazných outfitech v rámci dress codu creative black tie. Zpěvačka Eva Burešová (30) vynesla hned dva modely, její kolegyně Helena Vondráčková (76) se blýskla v metalickém zlatém outfitu a zpěvák a herec Richard Krajčo (46) oblékl extravagantní tyrkysový oblek, který překvapivě doplnil stříbrnou dámskou kabelkou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 11. 2023 12:30

Český slavík přeje výstřednosti a v prostorách pražského Fóra Karlín mohli přítomní zahlédnout hned několik nepřehlédnutelných outfitů. Ať už to byla zpěvačka Markéta Konvičková (29) v růžovém modelu od Debbie Brown, raperka Sharlota (27) v neonově zelené róbě, zpěvačka Rozálie Havelková (26) jen v sametovém tílku a fialovém plášti s kožešinkou, nebo zpěvačka Leona Machálková (56) ve smetanovém overalu z dílny návrhářky Jitky Klett a nápadném bílém kožichu. Jak jim to slušelo, se můžete podívat v obsáhlé fotogalerii.

Eva Burešová vystřídala dva outfity

Eva Burešová si letos ocenění neodnesla, přesto na sebe upozornila velmi propracovaným rudým outfitem z dílny návrhářky Zuzany Lešák Černé. Rudá róba byla kompletně poseta červenými kamínky a zpěvačce odhalovala ramena a dekolt. Její další nepřehlédnutelnou částí pak byly výrazné balonové rukávky.

Eva doplnila róbu večerní kabelkou ve stejném stylu a také výraznými šperky. Kromě stříbrných visacích náušnic s nápadnými kameny se Eva ozdobila také masivním diamantovým prstenem.

Když se později zpěvačka převlékla do koncertního outfitu, zastihli ji fotografové v bílém společenském kostýmku, přičemž sáčko oblékla Eva na holé tělo přes zelenou podprsenku a macramé síť s velkými oky.

Richard Krajčo vynesl stříbrnou dámskou kabelku

Richard Krajčo na sebe tentokrát upozornil tyrkysovým oblekem bez rukávů s nápadnými stříbrnými knoflíky. "Jednou jsem zkrátka přišel do obchodu a viděl tam tohle. Hrozně jsem to chtěl a říkal si, že až přijde ta příležitost, tak to využiji. A ta příležitost přišla dnes," prozradil zpěvák pro Lifee.cz. "Zdá se mi, že se jí zdá, že by to mohlo být ještě odvážnější," smál se Richard při otázce, zda manželka Karin jeho outfity schvaluje.

Oblek doplnil stříbrnými botami a stříbrnou dámskou kabelkou s kovovými ostny. "Opravdu si nemyslím, že jsem módní ikona, většinou slíznu nejvíce hejtů. Ale musím říct, že tohle jsou příležitosti, kdy to člověk opravdu může vynést a užít si to," poznamenal Krajčo.

Richardova manželka, spisovatelka Karin Krajčo Babinská (49), jej doplnila tyrkysovou kabelkou a černou saténovou róbou s řasením v pravé části ramen, která pochází z půjčovny The Dress Prague. Karin neodolala ani výrazným diamantovým šperkům. Oba partneři ve svých outfitech předvedli svá nápadná barevná tetování.

Dokonalá Helena Vondráčková ve zlatě

Zpěvačka Helena Vondráčková dobře ví, že je národní poklad, a proto na Českého slavíka vynesla opulentní metalicky zlatý komplet sestávající z topu s nápadnou mašlí na pravém rameni, cigaretových kalhot ze stejného materiálu, zlatého chokeru kolem krku a také extravagantních zlatých kozaček.

Pochlubila se také masivním diamantovým prstenem připomínajícím květ v rozpuku. Čtyři roky před osmdesátými narozeninami se Helena nebojí provokovat, a pokud zavítá na společenskou akci, rozhodně ji v davu nepřehlédnete.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články