Gabriela Partyšová nám ukázala svůj nejoblíbenější diamantový šperk. A ten nejdražší? Stál 40 milionů

Gabriela Partyšová nám ukázala svůj nejoblíbenější diamantový šperk. A ten nejdražší? Stál 40 milionů
Zdroj: Extra/Pavel Dvořák
Moderátorka Gabriela Partyšová odhalila v rozhovoru pro Lifee.cz tajemství své šperkovnice.Takhle vypadá prsten Gabriely Partyšové, na kterém si aktuálně zakládá. Je z bílého zlata a je posetý diamanty.Gabrielu Partyšovou jsme potkali na představení nové kolekce šperků.Podle moderátorky není na škodu, když si žena koupí drahocenný šperk sama pro sebe.+ 10 fotek+ 11 fotek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) je velkou milovnicí blyštivých šperků. V rozhovoru pro Lifee.cz vzpomíná na nejdražší šperk, který kdy vynesla, ale také na prsteny, které jsou jejímu srdci nejbližší. Jak vypadá prsten, který aktuálně zdobí její ruku? Ztratila někdy náušnici? A investuje někdy do šperků také ona sama?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 09. 2023 08:00

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) patří mezi známé osobnosti, které si nenechaly ujít představení nové kolekce šperků značky Apart. V našem rozhovoru vzpomíná, že první šperk, který kdy dostala, byly náušničky, když jí maminka jako dítěti nechávala propíchnout ouško. "Byly to nějaké květinky," upřesňuje moderátorka.

Gabriela Partyšová se pochlubila prstenem

Ideální šperk je podle Gabriely Partyšové z bílého zlata a diamantů, na které si potrpí. Zlákat se nenechá perlami ani stříbrem. Jasno má také ohledně designu šperku. "Mám ráda šperky, které jsou jednoduché, ale co se týká tvaru, tak si potrpím spíše na hranatější než kulatější. O prstýnku se nedá říct, že je hranatý, ten je kulatý sám o sobě, ale podívejte se třeba na tenhle můj – všude jsou hrany a to mám ráda," směje se moderátorka a ukazuje nám svůj oblíbený prsten. Na ten se můžete podívat v naší fotogalerii.

Od mužů dostávám prsteny i hodinky

A třebaže je darování šperků ryze mužskou disciplínou, také Gabriela si ráda sama udělá radost. "Myslím, že žena nemusí čekat, až jí šperk koupí muž. Můžeme se obdarovat také samy, to není žádný problém," směje se moderátorka, která si své nejoblíbenější šperky spojuje s důležitými událostmi jejího života. "Určitě to byly zásnubní a snubní prsteny, to si člověk pamatuje velmi dlouho, je to krásná vzpomínka," míní Gabriela, která se ve společnosti začátkem letošního roku poprvé objevila se svým novým přítelem, podnikatelem Igorem Faitem. "Mimo to jsem také coby dárek dostala hezké hodinky. Když hodinky mohou suplovat šperk, je to nádhera."

Doma šperky skladuji v sejfu

O své drahocenné šperky moderátorka pravidelně pečuje. "Chodím si je nechávat přeleštit a opečovat. Je to stejné, jako když šaty nesete do čistírny," míní Gabriela. Přes den nechává šperky doma v sejfu. "Ale nemám doma kameny, které by šly do horentních částek," upřesňuje brunetka, které firmy rády šperky zapůjčují (Hvězdy ve Varech vynesly šperky za miliony).

Vynesla jsem 40 milionů

Cena takových šperků potom stoupá k desítkám milionů korun. "A to je potom potřeba mít bodyguarda a dávat velký pozor. Firmy jsou samozřejmě pojištěny, ale sama se přiznám, že občas mívám nervy." ​Jaký nejdražší šperk tedy Gabriela Partyšová vynesla? Pořídili byste za něj hned několik bytů v Praze. "Bylo to za 40 milionů korun a šlo o limitovanou edici jednoho šperku se smaragdy. V ten moment jsem si opravdu připadala nádherně. A vůbec jsem se nebála," dodává moderátorka.

Nahlédněte do fotogalerie, ukážeme vám prstýnek, který Gábina Partyšová aktuálně nosí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články