Módní policie z premiéry filmu Matka v trapu: Hřebíčková v petrolejovém hedvábí a Vlasáková v odvážně zeleno-žlutém kostýmku

Módní policie z premiéry filmu Matka v trapu: Elegantní Jana Švandová (76) , Petra Hřebíčková (44) i Lenka Vlasáková (51)
Zdroj: Tomáš Martinek/Extra/koláž Lifee
Herečka Lenka Vlasáková vynesla na premiéru filmu Matka v trapu kalhotový kostým od Lukáše Macháčka.Lenka Vlasáková říká, že outfitem chtěla naznačit jisté propojení se svou filmovou postavou.Komplet doplnila Lenka Vlasáková na doporučení módního návrháře stříbrným psaníčkem a střevíčky.Lenku Vlasákovou přišel na premiéru podpořit manžel Jan Dolanský v doprovodu jejich synů, Maxmiliána a Johana. + 17 fotek+ 18 fotek

Do kin vstupuje nová česká komedie Matka v trapu a Lifee si nenechalo ujít její slavnostní premiéru. Herečka Petra Hřebíčková (44) vynesla vzdušné hedvábné šaty v tajemné petrolejové barvě, její kolegyně, herečka Lenka Vlasáková (51) zase kalhotový kostým v originálním zeleno-žlutém odstínu. Elegantní klasiky se pro změnu drží herečka Jana Švandová (76), která do kina přišla v černých večerních šatech. Kdo další si premiéru nenechal ujít?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 02. 2024 09:50

Mezi pozvanými hosty premiéry komedie Matka v trapu zazářila manželka televizního kuchaře Zdeňka Pohlreicha, Zdeňka (51), která oblékla světle zelené koktejlky a černé oversize sáčko. Výstřednější model pro změnu vynesla dabérka Stanislava Jachnická (58), která v kompletně průhledném topu ukázala návštěvníkům kina tmavě modrou podprsenku. Za galantního fešáka byl ten večer herec Marek Němec (42), který oblékl tmavě hnědé sametové sáčko, tmavý rolák a šedivé společenské kalhoty. Jak mu to slušelo v doprovodu přítelkyně Petry, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Petra Hřebíčková v petrolejovém hedvábí

Herečka Petra Hřebíčková (44) se na filmovou premiéru oblékla v českém salónu Leeda, o make-up se jí postarala kamarádka, make-up artistka Martina Buhrová. Jak nám herečka v rozhovoru prozradila, při výběru šatů pro ni bylo klíčové to, aby se v nich cítila pohodlně. Její podmínkou ovšem bylo, že půjde o dlouhé večerní šaty. "Chtěla jsem rozhodně šaty a chtěla jsem také něco, co trochu koresponduje s mou postavou. Mám to tak vždycky – sleduji, na jakou společenskou akci jdu a přestože máme premiéru v multikině, pořád je to slavnostní událost," vysvětluje Petra své pohnutky. "Nechtěla jsem velkou honosnou róbu. V těchto volných hedvábných šatech se cítím velice adekvátně," svěřila nám herečka.

Lenka Vlasáková v zeleno-žlutém kalhotovém kostýmu

Herečka Lenka Dolanská Vlasáková (51) si s výběrem premiérového outfitu nechala poradit od módního návrháře a stylisty Lukáše Macháčka. Ten pro ni nakonec vybral dámský kalhotový kostýmek v netypické žluto-zelené barvě, který doplnil blyštivým stříbrným psaníčkem a lodičkami. "Vysvětlovala jsem mu, že moje postava je spíše kluk – holka, která nejraději chodí v džínách a v tričku, má vytahanou mikinu, bundu, jezdí s taxíkem. Je to holka z vesnice, která se životem protlouká a neváhá dělat jakoukoliv práci. On říkal: „A vadilo by ti, kdybys měla na sobě oblek?“ A já na to: „Nevadilo! Vlastně mě to baví.“ vysvětlila nám herečka v rozhovoru, jak společně s Macháčkem oblečení vybírala. "Mám od Lukáše připravený outfit také na Slovensko, na premiéru do Bratislavy. Je zase úplně jinak barevný, ale jinak je to velmi podobný model. Hrozně mě to dohromady baví," pochvalovala si Vlasáková, která byla na premiéře nepřehlédnutelná.

Jana Švandová v elegantní černé s mašlí

Herečka Jana Švandová (76) dala na premiéře přednost své oblíbené klasice a vynesla dlouhé černé šaty s dlouhým rukávem a s mašlí v pase, které doplnila černými semišovými botami do špičky a výrazným stříbrným přívěškem na krku. Blond vlasy nechala herečka do hladka vyfoukat pro větší objem a těšila se z doprovodu svého manžela a dvou roztomilých vnuček, které ji brzy přerostou.

Jak to herecké delegaci filmu Matka v trapu slušelo na slavnostní pražské premiéře a kdo je do kina přišel podpořit, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články