Dost bylo upnutých střihů. V novém roce 2024 pofrčí stříbrné kalhoty s vysokým pasem a širokými nohavicemi

21 třpytivých stříbrných kalhot: Pohodlné díky vysokému pasu, výrazné díky barvě
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Kalhoty s vysokým pasem, Lena Gercke, 1 999 KčElegantní kalhoty s popraskaným efektem, Nly by Nelly, 1 379 KčHladké lesklé kalhoty, Vero moda, 899 KčElegantní kalhoty s puky, JJXX, 1 499 Kč+ 17 fotek+ 18 fotek

Hledáte kousek, za kterým se spolehlivě otočí celá ulice? Rok 2024 můžete přivítat žhavým trendem v podobě stříbrných kalhot a se zvýšeným zájmem o svou osobu můžete stoprocentně počítat.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 22. 12. 2023 08:00

Už se stříbrnými kalhotami blyští a hemží ulice snad všech světových metropolí módy a nenechávají klidnou jedinou bloggerku či influencerku napříč sociálními médii. Je tedy čas, aby se zabydlely i ve skříních běžných konzumentek současných trendů. Stříbrné kalhoty vesměs širšího střihu a rovných nohavic tak brzy můžou vévodit i vašim novoročním outfitům.

Konec s odpíráním metalických kousků

Pokud jste se metalickým a kovově lesklým oděvům doposud zarytě bránily, existuje možná důvod, proč novátorskému typu kalhot vybavených vysokým leskem a metalickým nátěrem nebo rovnou materiálem tentokrát konečně podlehnout. “Obyčejný”, civilní a pohodlný střih trendy stříbrných kalhot totiž nelze přehlížet, oplývá mnoha pozitivy. Ve spojení s lesklým povrchem nabízí inovativní včlenění klasických “džínových” střihů do elegantnějšího šatníku, skvěle se tak bude vyjímat nejen ve volnočasových outfitech. S absolutní jistotou můžete v nápadně stříbřitých kalhotách vyrazit i na významnější schůzku či odpolední party.

Stříbrné kalhoty jako součást kapsulového šatníku

Jejich půvab rychle pronikne do vašeho šatníku hlouběji, než byste čekaly. Univerzální použití napříč příležitostmi ze stříbřitých kalhot dělá kousek, který s jistotou zařadíte i do perfektně vyladěného minimalistického šatníku, najdete v nich totiž partnery pro mnohé nové kombinace, aniž byste je musely doplňovat spoustou dalších módních dílků.

Jak nosit stříbrné kalhoty

Jak nosit stříbrné kalhoty podle nejnovějších směrů nastolených s příchodem Nového roku? Jednoznačně je na místě mix s elegantními kousky. Široké nohavice doplňte střevíčky s módními nižšími podpatky a party look můžete prohloubit zkráceným topem nebo bundičkou maximálně do pasu. Elegantnější ráz najdete v kombinaci s klasickou bílou košilí, kterou necháte zčásti ležérně zastrčenou. Doplnit ji mohou boty s hrubší podrážkou nebo některé z vašich oblíbených tenisek.

Lesklá kůže, denim nebo nátěr. Vyberte si své kalhoty

A jak vypadá výběr stříbrných kalhot, které patří k nejvýraznějším trendům přelomu roku? Škála materiálů a tudíž i cenové relace jsou poměrně široké, vybrat si ty pravé střihem i cenou by tedy neměl být žádný problém. Nosí se kožené i koženkové kalhoty ve vysokém lesku, stříbrné džínové modely i kousky z materiálů opatřených vysoce lesklým třpytivým nátěrem. Konec roku je nakloněn ještě jedné kategorii blýskavých nohavic. Tou jsou flitrové kalhoty střihu falše nebo s širokými rovnými nohavicemi, které se ještě mohou stát perfektním prvkem vašeho silvestrovského outfitu.

Na výběr stříbrných kalhot z nejnovějších módních kolekcí se můžete podívat ve fotogalerii.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články