Zlatá horečka léta 2023: Módní trend v barvě drahého kovu na titěrných bikinách i dlouhé róbě

Zlatá horečka léta 2023: Módní trend v barvě drahého kovu na titěrných bikinách i dlouhé róbě
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Barbara Nesvadbová na slavnostním večeru nadačního fondu BeCharity.Zdena Studénková v doprovodu Osmanyho Laffity vyladěná ve zlaté do poslední nitky.Jitka Boho, budoucí krásná Helena z muzikálu Troja, v jednoduchých zlatavých koktejlkách.Zlatavý model z přehlídky nejnovější kolekce značky Tatiana.+ 13 fotek+ 14 fotek

Zlatá hodinka jako by se protáhla rovnou na celý den a dál. Svět módy totiž ovládla zlatá barva, po které při výběru svých modelů čím dál častěji sahají známé tváře. A co víc, tento odstín drahého kovu aktuálně nenajdete jen na společenských šatech, ale i plavkách či botách.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 23. 05. 2023 09:00

Jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii, odstíny zlaté nás oslňují na každém kroku, bez ohledu na příležitost, věk nositelky či aktuální počasí. Zlatavé modely byly před pár dny k vidění na mole v nejnovější kolekci módní návrhářky Tatiany Kovaříkové, která své modelky oblékla do třpytivě opaleskujících flitrů v barvě žlutého kovu nebo do saténové varianty v jemných zlatavých odstínech.

Studénková, Nesvadbová i Boho, všechny milují zlatou

Oslnivý look postihl i nestárnoucí slovenskou herečku Zdenu Studénkovou (69), která si do společnosti vyrazila ve zlaté doslova od hlavy k patě a zastínila svým třpytivým vzhledem i šarmem celé okolí. 

Stejně nadšeně si zlatý odstín večerních šatů užívala také spisovatelka a zakladatelka nadace BeCharity Barbara Nesvadbová (48), když si na slavnostní večer svého charitativního projektu zastřešujícího pomoc dlouhodobě nemocným a znevýhodněným dětem oblékla zářivé šaty s pro ni typickým nápadně řešeným dekoltem. 

Zlatý odstín v poněkud tlumené variantě představila na tiskovce k muzikálu Troja, kde ztvární roli krásné Heleny, také zpěvačka a modelka Jitka Boho (31), když podlehla kouzlu minikoktejlek v pastelově zlatavé barvě.

Titěrné zlaté bikiny bourají sociální sítě

Třpytivé odstíny zlaté znovu ovládají také oblíbený a právě aktuální sortiment nejnovějších modelů plavek, kde září jak na dvoudílných bikinách, tak na rafinovaných jednodílných kusech, které pod nánosem zlatého laku vypadají, jako by své nositelky doslova obtékaly.

Třpytu drahého kovu zjevně propadla i modelka Kylie Jenner (25), která způsobila velký rozruch, když na instagramovém profilu zveřejnila nejnovější fotografie v titěrných bikinách značky Good American, labelu své starší sestry Khloé Kardashian. Obchodní partnerka Kardashian a druhá ze zakladatelek značky Good American Emma Grede v komentářích pod příspěvkem, který získal téměř pět a půl milionu pochvalných srdíček, neskrývala nadšení:  “Ach! Díky vám vypadá Good American tak gooooood!!!!!” nešetřila chválou americká byznysmanka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KJ Closet FANPAGE (@kyliejennercloset)

Pravý čas zazářit

Stejně oslnivou módu inspirovanou luxusním leskem drahého kovu můžete najít i v aktuálních kolekcích, a užít si tak zlatou hodinku na vlastní kůži. Do zlaté se obléklo doslova vše, obligátní šaty či šperky nepřekvapí, co ale dovede oslnit, jsou zlatavé kalhoty z imitace kůže, nazouváky jako odlité z drahého kovu nebo zlaté kabelky a psaníčka, které nemusíte letos nosit jen do vyšší společnosti. Dle poslední módy vás doprovodí doslova kamkoliv. Zářit, to je největší aktuální módní hit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články