Nadupané dekolty obsadily Cannes 2024: Salma Hayek vsadila na flitry, Sienna Miller vyrazila pár měsíců po porodu bez podprsenky

Hluboké dekolty na festivalu v Cannes 2024: Salma Hayek, Sienna Miller a Rosie Huntington-Whiteley se toho nebály
Zdroj: Profimedia/ koláž Lifee
Naprosto nepřehlédnutelná. Tak to je za každých okolností herečka Salma Hayek. Potvrzuje to i při návštěvě festivalu v Cannes, který ozdobila flitrovým modelem Saint Laurent.Sienna Miller je dvojnásobnou maminkou a také ,milovnicí extravagantních a avantgardních módních kousků. Nemohla is tak nechat ujít příležitost obléci tento model Schiaparelli rovnou na holé tělo jen pár měsíců po porodu.Své šťavnaté tvary před hatery hrdě brání herečka Selena Gomez. Dokazuje to i tímto modelem Oscar de la Renta, který její vnady ukazuje takřka v celé kráse.Modelka Rosie Huntington-Whiteley vsadila na nejnovější kolekci uznávané módní ikony Victorie Beckham. Tomuto overalu garantujeme online prodeji krátkou kariéru, jistě se po něm po uvedení do prodeje jen zapráší. A nemůže za to jen pořádně napěchovaný dekolt vnadné modelky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Filmový festival v Cannes 2024 ovládly impozantní výstřihy. Salma Hayek svou chloubu obepnula černými flitry, Sienna Miller ukázala pár měsíců po porodu proklatě odvážný střih bez podprsenky. Kdo další nastoupil na červený koberec francouzské riviéry s pořádně napěchovaným dekoltem?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 21. 05. 2024 16:30

Filmovému festivalu v Cannes letos dominují impozantní výstřihy. Každoroční prestižní filmovou přehlídku, kterou hostí oblíbené přímořské letovisko na francouzské riviéře, letos její veleslavné účastnice už vyšperkovaly pěkně odvážnými modely. Po červeném koberci se tak s bujně tvarovaným a patřičně odhaleným dekoltem zatím stihly projít krásky jako Salma Hayek, Selena Gomez, Sienna Miller nebo modelka Rosie Huntungton-Whiteley. A je to vskutku přitažlivá podívaná.

(Opět) nebezpečně sexy Salma Hayek

Nestárnoucí herečka s uhrančivým pohledem, krásná Salma Hayek (57) svým nepřehlédnutelným dekoltem přitahuje pozornost s železnou pravidelností. A nemohla jej vynechat ani letos. Že herečku příroda obdařila vskutku štědře, to opět dokazují její černé flitrové šaty bez ramínek značky Saint Laurent, ve kterých dorazila na premiéru filmu Emilia Perez. Sexy model doplnila Salma sadou diamantových náhrdelníků, masivním náramkem a perfektně sladěným maxipsaníčkem.

Sienna Miller nahoře bez

S proklatě odvážným dekoltem se v Cannes předvedla také čerstvá maminka, herečka Sienna Miller (42). To když po boku šarmantního Kevina Costnera dorazila na promítání westernu Horizont: Americká sága, ve kterém si oba zahráli a Costner snímek také režíroval.

Sienna si odvážně dovolila dorazit v džínách střihu barrel, ovšem s luxusní visačkou Schiaparelli a názorně tak předvedla, jak lze denim povznést na úroveň vysoké krejčoviny. Hlavní pozornost ale přitahovala především její volba horního dílu. Sienna totiž oblékla kompletně rozevřený buklé kabátek od stejné značky zdobený výraznými brožemi rovnou na holé tělo. A to je jen pár měsíců po porodu své druhé dcerky. 

Rafinovaná Selena Gomez

Neuvěřitelně bujný dekolt pak francouzskému přímořskému letovisku naservírovala také Selena Gomez (31). Herečka, zpěvačka a také úspěšná podnikatelka patří k přírodou obdařeným dámám a své křivky dokáže patřičně zvýraznit. Tentokrát k tomu přispěly i šaty z módního domu Oscar de la Renta, kterým dominoval vskutku impozantní tvarovaný výstřih ozdobený saténovými mašlemi. Pouzdrové šaty v midi délce Selena doladila rtěnkou vlastní značky Rare Beauty v rudém tónu a také slingback střevíčky ve vysokém lesku.

Přehlídka impozantních dekoltů pokračuje

Ani další slavné tváře, které zatím stihly dorazit před fotografy na promenádě, nešetřily invencí a dovedly prostřednictvím róby patřičně prodat své tvary. Patří mezi ně i modelka Rosie Huntington-Whiteley (37), která oblékla luxusní korzetový overal s kontrastními kovovými třásněmi z nejnovější kolekce Victorie Beckham, kterým dominuje také pořádně vzrušující dekolt. Sama návrhářka už prostřednictvím svého profilu na Instagramu ohlásila jeho brzké zařazení do prodeje. Pokud jste po stejném při pohledu na Rosie a její impozantní tvary také zatoužily, buďte ve střehu, určitě se po něm ihned po nasazení "zapráší."

Na další krásky z letošního červeného koberce v Cannes, které vynesly pořádně odvážný střih šatů, se můžete podívat do přiložené fotogalerie.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články