4 věci, které byste už ve třiceti neměli dělat (ale děláte je stejně)

Ve třiceti už není dovoleno úplně vše
Zdroj: pixabay

30 let je pro spoustu lidí zvláštní věk. Najednou jste blíž čtyřicítce a vlastně ani nevíte jak. Společnost vás bere jako moudré a dospělé lidi. Málokdo ale ví, že do toho máte ještě dost daleko. Co se tedy dle společnosti nesluší, abyste ve svých třiceti letech dělali?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 04. 05. 2018 18:25

PC a PS hry

Spousta lidí má video a počítačové hry spojené s dětmi. Děti si přeci hrají, ale proč u toho proboha tvrdnete vy ve svých třiceti letech? Možná přijde den, kdy si to řeknete dokonce i vy sami... ale s hraním určitě nepřestanete.

Jít na párty a pařit až do rána. Co na tom, že druhý den vstáváte do práce.

Bohužel už vám není 17, kdy jste přesně takto trávili večery s partou. Ve škole se dalo dokonce občas i hezky vyspat, ale v práci je to s regenerací o fous horší. Jestli nechcete přijít o flek, raději nechte párty na víkend.

Stravování se fastfoodem a bagetami

Už nejste nejmladší a jestli si nechcete do budoucna přivodit infarkt, tak byste měli na změně svého jídelníčku zapracovat. Dřív se s tím vaše tělo popasovalo, dnes už mu to ale moc nejde.

Mít poměr se svým pracovním kolegou

To se rovná kariérní sebevraždě. Třicítka je střední věk, kdy už jste si měli všechno užít. Mladická nerozvážnost má být ta tam a nyní nastupuje rozum. Bohužel už vám nikdo neprozradí, kde na něj narazit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články