Po čem doopravdy prahnou ženy? Je to naprosto jednoduché. Po princi na bílém koni...

Každá čekáme na svého udatného rytíře
Zdroj: pixabay

Na tuto otázku hledají pánové odpověď stále. Mají totiž ženy za nerozhodné bytosti, které si nejsou schopny uvědomit, co tedy vlastně chtějí. Přitom to tak vůbec není. Žena moc dobře ví, co chce. Ze všeho nejvíc touží po muži. Po krásném princi, který by měl splňovat tyto požadavky.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 03. 05. 2018 18:19

Smysl pro humor

Nudné chlapy nikdo nechce. Žena touží po muži, který ji rozveselí a se kterým se zabaví. Humor je především první věc, na kterou poukáží nezadané ženy, které si hledají partnery. Jak je vidno, je to vlastnost velice žádaná a důležitá. Jakákoliv ptákovina a kravinka, které vyloudí ženě úsměv na rtech, se počítají.

Ne moc obézní

Dle výpovědí ženám nevadí plešatí muži ani menší bříško. Atlet to být tedy přímo nemusí. Co už ale vadí mnohem více, je mužova silná obezita. Ženy jsou obecně ochotny více prominout mužův vzhled než naopak.

Neměl by být menší než žena

Muž má být rytíř, který svou milou ochrání před veškerým zlem. Muž, který je menší než jeho milá, ochranářsky zrovna moc nevypadá. Mnoho žen, které mají menší partnery, si občas povzdychlo, že kvůli svému milému musely vyměnit podpatky za baleríny.

Přiměřené finanční zajištění

Jednoduše by vás měl být schopen uživit. Což se od muže očekává. Nemusí mít majetek jako Bill Gates, ale úplný chudák to také být nesmí. Vyšší příjem se odráží nejenom na kvalitě vyššího standardu života, ale dává mužům jisté sebevědomí.

Vyřešená vztahová minulost

Vše může být O.K., ale jakmile nemá chlap vyřešenou vztahovou minulost, jde vše do kopru. Ano, může se stát, že se váš partner teprve rozvádí a rozvodové řízení se potáhne věčnost. Nebo se stále nerozvedl a jen o tom mluví. Může také stále myslet na svou bývalou partnerku a být v tomto ohledu nerozhodný. Od tohoto člověka raději ruce pryč. Ženy hledají někoho, kdo si do jejich vztahu nebere své problémy z minulosti. Ať už byly, jaké byly.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články