5 způsobů, jak oživit slepovaný vztah

Váš vztah bude jako nový.
Zdroj: Profimedia.cz
Váš vztah může být jako dřív.Stačí se jen snažit.Bez lásky to není ono.Buďte muži dobrou partnerkou.+ 2 fotky+ 3 fotky

Občas se stane, že se rozejdete s přítelem a pak si uvědomíte, že to byl vlastně ten pravý. Není na tom nic neobvyklého. Jenže slepovaný vztah už zkrátka nikdy není tak žhavý jako dřív, a proto vám přinášíme 5 způsobů, jak si připadat zamilovaná jako poprvé.

Redaktor
Redaktor 10. 08. 2018 12:38

1. Výletujte

Sama víte, že i na začátku nového vztahu je nezbytné spolu trávit čas, abyste zjistili, zda se snesete delší časový úsek, než je jen návštěva vaší oblíbené kavárny. Dělejte to samé i na začátku slepovaného vztahu. Uvidíte, že atmosféra novoty kolem vás okamžitě zavane a vy se budete cítit, jako kdybyste se právě seznámili.

2. Napravujte chyby z minulosti

Pokud víte, že jste se v minulosti oba dopustili vztahových chyb, máte jedinečnou příležitost je napravit, a začít tak s čistým štítem. Je možné, že v minulosti vás štvalo, že vám přítel nenaslouchá a vyčítala jste mu to. S tím můžete při druhém začátku přestat a uvidíte, že vám bude lépe.

3. Zkoušejte nové věci

V posteli už to nebylo ono? Inspirujte se zvrhlými kamarádkami a naskočte do vlaku jménem vzrušující jízda. Proměňte se v takovou dračici, že vás přítel ani nepozná. Možností máte nepočítaně. Od milování v přírodě až po pouta, kterými ho můžete držet za rám postele třeba i dvě noci v kuse.

4. Buďte dobrou hospodyní

Muž neocení nic víc, než když je o něj dobře postaráno. Snídaně, oběd a večeře by měly být samozřejmostí minimálně při druhém začátku. Nikdo nechce doma ženu, která vytváří jen binec a chaos, takže pokud víte, že je to vaše přirozenost, najměte si úklidovou službu.

5. Nekašlete na sebe

S déle trvajícím vztahem mají ženy tendenci se o sebe přestat starat, což velmi často vede k tomu, že si muž najde milenku. To vy ale přece nechcete, a tak je na čase si přiznat, že vzhled je pro muže jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu, tak ne že se z vás opět stane lesní žena.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články