5 způsobů, jak se zbavit nechtěného ctitele

Nenechte se sledovat.
Zdroj: Profimedia.cz
Mějte nadhled......ale pokud to přesáhne mez, svěřte se kamarádce.Chodí do stejných kaváren jako vy?Hlavně to nedržte sama v sobě.+ 1 fotka+ 2 fotky

Určitě jste minimálně jednou za život zažila pocit, že se do vás zamiloval někdo, o koho byste si neopřela ani kolo. To, že vás někdo obdivuje a zahořel láskou zrovna k vám, je sice moc hezké, ale mnohdy i pěkně nepříjemné, jelikož vy ani zdaleka necítíte to samé. Přinášíme vám 5 způsobů, jak se nechtěného ctitele zbavit.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 26. 05. 2018 18:05

1) Změňte vizáž

Ať už je to kluk, nebo muž, miluje vás stůj co stůj, ale… zaláskoval se do vás na základě toho, jaká jste. To znamená, že ho přitahuje nejen váš charakter, ale i fyzická podoba. Muži si většinou vybírají pořád ty samé dívky. Zbavit se ho je tedy jednoduché. Změňte účes a styl oblékání. Uvidíte, že jeho zájem opadne.

2) Braňte se

Chápeme, že už vás otravuje, že váš slídil na vás čeká, kde to jen jde. Když jdete na angličtinu, zjistíte, že se tam přihlásil také. Chodí i do vašich oblíbených kaváren a restaurací. Nenechte to tak a braňte se. Řekněte mu pěkně od plic, že už to přehání. V podniku plném lidí mu následně bude tak trapně, že už se tam nikdy nevrátí.

3) Pomozte mu

Víte, že se mu líbíte vy, tudíž znáte jeho vkus. Pokud máte kolem sebe podobnou kámošku nebo známou, zkuste mu ji předhodit. Třeba to není takový blázen, ale jen obyčejný muž toužící po lásce. Potom, co se dá dohromady s jiným člověkem a klapne mu to, zapomene na vás.

4) Zablokujte si ho

Pokud ho máte za přítele na sociálních sítích, okamžitě s tím něco udělejte. Je jasné, že ví o veškerých aktivitách a může se logicky vyskytovat na stejných místech jako vy. Smažte si ho z Facebooku, Instagramu i WhatsAppu a budete mít klid.

5) Když jste v nouzi

Za předpokladu že stalking od vašeho ctitele přesáhne únosnou mez, oznamte to na policii. Je totiž láska a láska a není normální se nechat sledovat. Zvažte, zda jde z jeho strany o nesmělé pohledy, a nebo už je to skutečně přehnané. Při zvolení druhé možnosti už teď musíte jednat.

 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články