Hoch tvrdí, že byl v minulém životě válečným pilotem. Je toto skutečný důkaz toho, že reinkarnace existuje?

Hoch tvrdí, že byl v minulém životě válečným pilotem. Je toto skutečný důkaz toho, že reinkarnace existuje?
Zdroj: Pixabay
Jeho letadlo prý sestřelili za války JaponciLetadlová loď, na které James sloužil se prý jmenovala Natoma BayJaký to musí být zvláštní pocit, když ve vás žije duše úplně cizího člověka? Opravdu je reinkarnace reálná?V reinkarnaci věří hlavně budhisté+ 1 fotka

Co je po smrti? Nad tím si láme lidstvo hlavu už pěknou řádku let. Z náručí smrti se ještě nikomu vrátit nepodařilo, takže se můžeme stále jen dohadovat. Jisté ale je, že se to jednou všichni dozvíme. Čeká nás snad na druhé straně nebe? Nebo se znovu narodíme? Jistý americký chlapec tvrdí, že ví, co je po smrti, protože si na svůj bývalý život pamatuje.

Redaktor
Redaktor 19. 05. 2018 23:15

James Leininger nikdy nebyl jako ostatní děti. Už od jeho tří let ho velice zajímala historická letadla z dob druhé světové války, což je u dětí v tomto věku dosti neobvyklé. Jeho rodiče ho považovali za dítko neuvěřitelně nadané a v jeho letadlovém koníčku ho začali podporovat. Ve čtyřech letech začal mít James hrůzostrašné noční můry. Probouzel se ze spaní s pláčem a křikem. Když se ho rodiče ptali, co se mu zdálo, odpověděl, že jeho letadlo hořelo a spadlo do vody.

„A kdo sestřelil tvé letadlo?“ ptala se Jamesova matka. „No, Japonci přeci,“ odpověděl malý James.

Noční můry

To jeho rodiče velice znepokojilo. Noční můry se začaly zhoršovat, a tak se začali rodiče svého syna vyptávat na podrobnosti. Především na to, kde sebral myšlenku o střílejících Japoncích a hořícím letadle. Z Jamesových výpovědí tuhla krev v žilách. Dokázal přesně popsat letadlo i to, kam ho měli údajně Japonci zasáhnout. Dokázal o tom mluvit velice barvitě. Jeho matka Andrea měla hned jasno. Řekla manželovi, že by mohlo jít o reinkarnaci, že je možné, že jejich syn je reinkarnací válečného pilota. Otec Bruce byl velkým skeptikem a povídačkám o minulých životech nechtěl ani za mák věřit. Rozhodl se tedy, že přinese důkaz o tom, že Jamesovy noční můry o havarování letadla jsou jen pouhou dětskou fantazií. Začal si o letadlech používaných za druhé světové války zjišťovat víc s tím, že se syna pokusí nachytat.

Neuspěl...

Začal se tedy vyptávat opravdu podrobně. Chtěl vedět, na kterém letadle James létal a ze které letadlové lodi vzlétával. Načež mu syn s klidnou tváří odvětil, že létal na letadlu typu Corsair a že vzlétal z lodi Natoma Bay. Prý se podílel na náletu na ostrov Iwo Jima. Jenže Bruce Leininger šel ještě dál. Chtěl po synovi, aby mu řekl jméno alespoň jednoho kamaráda onoho mladého muže. James mu řekl, že jeho nejlepší přítel se jmenoval Jack Larsen. Bruce si myslel, že má vyhráno. Byl přesvědčen, že žádný Jack Larsen nikdy neexistoval, ale i tak se dal do prozkoumávání materiálů a dokumentů pilotů, kteří na letadlové lodi Natoma Bay v té době sloužili. K jeho překvapení ale mluvil jeho syn pravdu. Jistý Jack Larsen opravdu jako pilot na lodi Natoma Bay sloužil a v té době byl ještě naživu.

Setkání veteránů

Bruce nečekal ani vteřinu a vzal svého syna na sraz válečných veteránů, kteří na lodi Natoma Bay sloužili. Zde nadobro přehodnotil svůj odmítavý postoj k reinkarnaci a zahodil veškeré předsudky, které míval. Jeho syn James piloty poznával a oslovoval je jménem, přitom tyto lidi viděl poprvé v životě. Dokonce utrousil poznámku, že všichni neuvěřitelně zestárli. Piloti a jeho „údajní“ letečtí kolegové potvrdili veškeré Jamesovy výpovědi a dokonce Bruceovi prozradili, o jakého padlého pilota se jedná. 3. května 1945, když se piloti z letadlové lodi Natoma Bay účastnili náletu na japonský ostrov Iwo Jima, byl prý sestřelen jen jediný pilot. Jeho Corsair zasáhla japonská stíhačka do motoru a letadlo začalo ihned hořet. Pilot nevyskočil a v letadle uhořel. Jmenoval se James M. Huston.

Poznal i svou sestru

Bruce nelenil a zkusil vyhledat více informací o pilotově rodině. Zjistil, že James M. Huston měl sestru. Jamesova sestra stále žila, a tak se za ní se synem rozhodl ihned vypravit. Jakmile ji malý James uviděl, hned prohlásil, že je to jeho nejstarší sestra Anne a následně začal vyjmenovávat jejich příhody z dětství, o kterých by nikdo jiný nemohl nic vědět. Anne byla naprosto v šoku, jaké detaily a osobní věci malý James ví.

A dnes?

Dnes mladého Jamese noční můry už neděsí. Je jen velice inteligentním klučinou, který miluje letadla a občas působí na svůj věk neuvěřitelně dospěle. Je tedy reinkarnace pravda? Opravdu se po smrti znovu narodíme?

 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články