Kineziologie jako alternativní medicína: Vyléčí šrámy z minulosti a odhalí příčinu obezity

Kineziologie se zaměřuje na svaly, které jsou propojeny s jednotlivými orgány v těle.
Zdroj: Pixabay
Kineziologie vám otevře mysl....pomocí svalů...Každý bod na těle je propojen s orgánem.Svalstvo hodně řekne.+ 1 fotka+ 2 fotky

Kineziologie je považována za alternativní medicínu. Soustředí se na studium svalů a jednotlivých pohybů těla. Nenechte se ale zmást. Nejde o šarlatánství, a to už jen z toho důvodu, že je uznávána psychology, léčiteli i lékaři po celém světe. Dokáže vám pomoci s problémy z dětství, ale i k vysněné postavě.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 14. 04. 2018 16:41

Po životní rovnováze touží každý. Kineziologie vám ji může dodat díky vaším svalům. Léčba je založena na tom, že každý sval vede k jinému orgánu v těle. Kineziolog vám k tomu řekne své. Vždy je lepší si ho vybrat na doporučení. Ten by měl pak zjistit celkový stav vašeho těla. Podle svalů pozná, jak reagujete na jednotlivé doteky a co vás bolí. Zhuntované tělo může značit velký stres a psychickou nepohodu.

Kineziologie pomáhá takzvaně zevnitř ven. Důkazem je klientka kinezioložky, která působí v Praze. „Jsem od malička baculatá a ještě mám problém se štítnou žlázou. Zadržuju vodu v těle, a i proto nemůžu zhubnout. Moji rodiče též nejsou zrovna hubení, a tak tam bude jistě i nějaká genetická predispozice.“

Podle kineziologie by si klientka měla začít mačkat body v podpaží, které se přímo váží na štítnou žlázu, a tak zhubnout. To se jí nakonec skutečně podařilo. Tenhle způsob alternativní medicíny dokáže z hlavy vyhnat i strašáky z dětství, jelikož úlohou terapeuta je s vámi i hovořit. Důkazem jsou stovky příznivkyň této medicíny po celém světě. Někteří lidé mohou při praktikování kineziologie přestat brát i antidepresiva.

Podvědomí je s tímto oborem hodně spojeno, resp. je spojeno s každým oborem. Padesát procent úspěchu je totiž vaše mysl. To vám řekne každý lékař.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články