Plánujete se stát poprvé matkou? Těchto 5 věcí byste si měla ještě užít, než do toho praštíte!

Měla byste se umět postarat i o muže.
Zdroj: facebook.com
Měla byste mít pravidelný příjem.Zkuste zažít i samotu.Zažila jste samotu?Umíte se postarat o chlapa?+ 1 fotka+ 2 fotky

Některé ženy se stanou matkami už ve dvaceti, jiné čekají až do třiceti. Každá k tomu mít dítě dospěje v jiném věku. Existují ale některé věcí, které byste měla udělat, než se matkou stanete. Pak se totiž může stát, že toho budete pořádně litovat!

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:06

Spousta žen si myslí, že mít dítě je v dnešní době snadné. Nemusíte pracovat, živí vás chlap a vy se můžete celé dny a noci věnovat svého úžasnému potomkovi. Jenže není to tak úplně pravda. Než se stanete matkou, měla byste mít nějaké věci vyřešené, abyste neměla za pár let velký problém a nelitovala. Těchto 5 věcí by měla každá žena poznat, než se rozhodne jít na mateřskou.

1. Umět žít s mužem

Než se začnete starat o vaše první miminko, měla byste se umět postarat o muže. Pokud zvládnete soužití s ním s přehledem, tak máte vyhráno. Muž je totiž někdy jako velké dítě.

2. Pravidelný příjem

Předtím, než se rozhodnete stát se matkou, měla byste umět stát na vlastních nohou. Proto je velmi důležité mít stabilní zaměstnání a pravidelný příjem. Měla byste se naučit mít nějaký režim, pravidelně vstávat a mít zodpovědnost.

3. Zlomené srdce

I zlomené srdce je potřeba, než se rozhodnete pořídit si svého prvního potomka. Život není jednoduchý a měla byste zažít i zklamání a smutek. Všechny nástrahy života pak budete lépe zvládat. Dokážete se pak více vcítit do druhých a budete empatičtější.

4. Sex na jednu noc

Až budete matkou, na tohle rozhodně nebudete mít čas. A každá žena čas od času s ní o sexu na jednu noc. Tak ho vyzkoušejte, dokud je ještě čas. Později byste třeba mohla litovat. Můžete mít pak pocit, že jste si nic neužila.

5. Samota

Každý člověk by měl umět být sám. Takže i samota je pro život velmi důležitá a každý by ji měl aspoň na chvíli zažít. Až budete mít miminko, tak už sama nikdy nebudete a občas nastanou i časy, že se vám po ní bude stýskat.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články