Těmto typům tchýní se vyhněte obloukem! Jinak nebudete nikdy šťastná!

Tchýně dokáže pořádně potrápit
Zdroj: zdroj: pixabay
Matka, která se více věnovala kariéře, koníčku a celkově svému životu a svému synovi se nikdy moc nevěnovala.Tento typ matky byl přísný a neustále něco zakazoval a přikazoval.Cokoliv matka řekne, je pro vašeho přítele svaté.Tyhle matky už od dětství šikanují svoje děti. Kladou na ně vysoké nároky i přes to, že vidí, že jejich děti na to nemají.+ 1 fotka+ 2 fotky

Spousta matek se ke svým dospělým synův chová stejně, jako když byli malí. Navíc se na ně upnou a nepustí. Když je ten muž navíc vaším přítelem, utečte! S jeho matkou byste měli celoživotní peklo!

Redaktor
Redaktor 21. 03. 2018 10:55

1. typ Kariéristka

Matka, která se více věnovala kariéře, koníčku a celkově svému životu a svému synovi se nikdy moc nevěnovala. To zanechalo ve vašem partnerovi následky. Celý život tak bude mít strach, že ho také opustíte. Nalepí se na vás a bude vás stále kontrolovat. A vedle stalkera, který si nevěří přece také nechcete žít.

2. typ Tyranka

Tento typ matky byl přísný a neustále něco zakazoval a přikazoval. Chovala se špatně i ke svému muži a ve vašem partnerovi to prostě utkvělo. A tak vám bude neustále lhát, ale také vás podvádět. A to přece nemáte zapotřebí.

3. typ Rozkazovačný

Cokoliv matka řekne, je pro vašeho přítele svaté. A cokoliv mu řekne, ať udělá, tak prostě udělá bez mrknutí oka. A přece nechcete, aby byl váš miláček bez názoru a jeho život řídila matka? Pokud můžete, vezměte raději nohy na ramena. On se matce nikdy nepostaví.

4. typ Náročná

Tyhle matky už od dětství šikanují svoje děti. Kladou na ně vysoké nároky i přes to, že vidí, že jejich děti na to nemají. Časem si na to ale člověk zvykne a chce být nejlepší a má o sobě vysoké sebevědomí. Pokud váš partner takovou matku měl, může se stát, že třeba přestane pracovat, protože pro něj žádná práce nebude dost dobrá. A po vás bude chtít dokonalost ve všech směrech. A vy nechcete sama živit celou rodinu a být pořád fit, krásná a plná energie.

5. typ Pečující

Synové těchto matek jsou takzvaní mamánci. Nejsou schopni samostatného života, protože měli doma perfektní servis ve všech směrech. Vždy navařeno, uklizeno a vyžehleno. Vás partner si tak nebude umět snad ani uvařit čaj. A chcete kolem něj pořád skákat jako kolem dítěte?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články