Toužíte nalézt muže svých snů? Stačí se jen řídit těmito radami

Vaše životní láska nečeká, musíte jí jít naproti. Neseďte doma a vydejte se ji hledat.
Zdroj: Pixabay.com
Doma těžko narazíte na nového partnera.Začněte myslet pozitivně a mějte se ráda!Vyrazte do ulic a nenavštěvujte přitom stále ta samá místa.Důležitá je konverzace a umění zaujmout.+ 1 fotka+ 2 fotky

Už vás nebaví být pořád sama? Po všech nevydařených vztazích ztrácíte naději, že narazíte na toho pravého? Nejspíš děláte něco špatně. Ale nezoufejte, na každého ten pravý někde čeká!

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 14. 07. 2018 23:37

1. Nesedět doma

Doma těžko narazíte na nového partnera. Musíte jít svému štěstí naproti. V každé volné chvíli se snažte vyrazit ven do společnosti.

2. Myslet pozitivně

Pokud si budete každý den dokola opakovat, že si nikoho nenajdete, že vás nikdo nechce a zůstanete sama, vsugerujete si to natolik, až to bude skutečně pravda. Začněte myslet pozitivně a mějte se ráda! To je úplný základ. Važte si sebe i se svými nedokonalostmi. Muži milují sebevědomé a vtipné ženy, které neřeší jednu depresi za druhou. Dělejte si každý den radost, ať už koupí něčeho hezkého na sebe nebo si zajděte na manikúru či do fitka. Uvidíte, že jakmile o sebe začnete dbát, stoupne vám sebevědomí a prohloubí se radost ze života.

3. Hledat stále nová místa

Vyrazte do ulic a nenavštěvujte přitom stále ta samá místa. Hledejte nová. Čím víc lidí budete potkávat, tím větší máte šanci uspět.

4. Být aktivní

Už jste se posunula daleko. Staráte se o sebe, jste pozitivní, chodíte mezi lidi, ale bez komunikace to prostě nepůjde. Důležitá je konverzace a umění zaujmout. Naučte se bez zábran bavit a mluvit s lidmi.

5. Nevzdávat se

Ani svět nebyl stvořen za den, takže pokud si hned při prvním výletu někoho nenajdete, nevěšte hlavu. Chce to čas a trpělivost.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články