20 stylových letních kabelek, které rozzáří každý outfit: Tyhle navíc stojí do 700 Kč

20 trendy letních kabelek do 700 Kč
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Zelená prošívaná kabelka. QUAZI, eObuv, 689 KčMalá světle růžová kabelka do ruky. DeeZee, 577 KčMalá elegantní světle modrá kabelka. QUAZI, eObuv, 689 KčBéžová kabelka s růžovým popruhem. VUCH, 599 Kč+ 16 fotek+ 17 fotek

Ráda byste rozšířila svou sbírku kabelek, ale nechcete do nákupů investovat zbytečně moc peněz? Nevěste hlavu! Na českých e-shopech jsou k sehnání i trendy letní kabelky do 700 Kč. Stačí si vybrat.

Dana Klementová
Dana Klementová 07. 07. 2022 09:00

Hezké a kvalitní módní doplňky nemusejí být vždy drahé. Vybrali jsme pro vás 20 trendy letních kabelek, se kterými zazáříte i bez větších investic.

Trendy kabelky na léto 2022

Jedním z největších hitů letošního léta budou nestárnoucí řetízky. Co se týče typů kabelek, frčí ty mini, do nichž se vejde sotva pár drobností, ale v kurzu budou i slouchy handbags či shopper kabelky, které ocení především všechny praktické ženy.

Mezi nejaktuálnější barvy patří veškeré odstíny bílé. Oblíbené budou i letní veselé barvynesmrtelná černá a béžová. Konkrétně pak zkuste dát šanci žluté, růžové či zelené.

Inspirace na letní kabelky za pár korun

Jestliže hledáte stylové letní kabelky, ale nechcete za ně utrácet zbytečně moc peněz, prohlédněte si naši fotogalerii. Čeká tam na vás hned 20 kousků do 700 Kč, ze kterých si jistě vyberete.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články