Bílé plavky sluší slavným kráskám, budou i vám! S kily navíc v jednodílných podle Ashley Graham i v bikinách ve stylu Elizabeth Hurley

Bílé plavky sluší slavným kráskám, budou i vám! S kily navíc v jednodílných podle Ashley Graham i v bikinách ve stylu Elizabeth Hurley
Zdroj: Profimedia, Instagram/koláž Lifee
Herečce a zpěvačce Jennifer Lopez díky dokonalé figuře sluší vše, a to včetně plavek vlastní značky. Bílé plavecké úbory obléká JLo celkem hojně.Dámské jednodílné plavky Trendyol. Cena: 594 KčPodobný vkus má také herečka Eva Longoria. Hrdinka Zoufalých manželek a kamarádka Victorie Beckham neudělá bez bílé ani krok. Plavky s dlouhými rukávy jsou letos in!Modelka Irina Shayk a její originální bílé plavky Zeki zdobené černými lemy a "kytičkou" stejné barvy.+ 25 fotek+ 26 fotek

Jestli se letos v létě s nějakou barvou doslova roztrhl pytel, pak je to vedle barbínovsky růžové neutrální bílá. Slavné dámy se oblékají nejen do šatů nebo halenek této barvy, ale také plavek. Přinášíme vám desítku inspirativních modelů, které celebrity doposud předvedly, a dáme vám i tip, kde podobné plavky pořídit.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 07. 2023 12:00

"Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila..." To je nejspíš nejen heslem oblíbených včelích medvídků, ale také celebrit, které letos houfně oblékají plavky v této barvě-nebarvě.

Bílá jako hit léta 2023

První vlaštovky, že bílá je vedle všudypřítomné růžové barvou léta 2023, jsme se dočkali už na červencovém filmovém festivalu v Karlových Varech, kde po ní sáhla nejedna známá tvář. Bílá má totiž tu magickou vlastnost, že kromě podtrhnutí nevinného až éterického vzhledu nositelky odráží sluneční paprsky, a tak se ani v horkých letních dnech nepotíte víc, než je nutno.

Bílé plavky v podání zahraničních celebrit

Nyní se zdá, že bílá je také hitem mezi barvami plavek. Dokazují to zejména zahraniční celebrity, které se v nich fotí jako na běžícím páse. Kouzlu bílých plavek, které nádherně kontrastují s opálenou pokožkou, letos neodolaly například nestárnoucí zpěvačka Jennifer Lopez (54), rozvádějící se herečka Sofia Vergara (51) či uhrančivá modelka Irina Shayk (37).

Pomyslnou královnou nevinné bílé je ale v tomto směru britská modelka Elizabeth Hurley (58), která má navíc vlastní módní značku. A inspiraci na bílé plavky najdete i na starších fotografiích dalších slavných žen, například stále elegantní Evy Longorii (48). Tak s chutí do toho, protože jak praví klasik, bílé není nikdy moc!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články