Průhledné látky na Českém lvu: Éterická Barešová v bílé krajce i nevhodný model Kameníkové

Průhledné látky na Českém lvu: Éterická Barešová v bílé krajce i nevhodný model Kameníkové
Zdroj: Herminapress
Nádherný model návrhářky Zuzany Kubíčkové oblékla Denisa Barešová. Bílé šaty z krajek spojené s průhledným pláštěm s volány. Herečka vypadala v bílé barvě velice křehce a téměř jako ze zlaté doby Hollywoodu.Krajku vynesla i Lucie Dvořáková alias DJ Lucca. Její model byl méně sofistikovaný, ale stále velice elegantní.Dojem šatů lehce kazila velmi krátká podšívka. + 11 fotek+ 12 fotek

Móda je nedílnou součástí každé společenské události a i na udílení cen Český lev se u dam objevují trendy prvky aktuální sezony. Mezi ně letos patří také průhledné látky v nejrůznějších podobách. Podívejme se na pár modelů z červeného koberce sobotního slavnostního večera.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 06. 03. 2023 15:15

Český lev na pozvánkách zdůrazňuje dress code black tie, což pro dámy znamená dlouhé šaty. Vzhledem k tomu, že móda se stále vyvíjí, jsou rozhodně vhodné i šaty v midi délce a nejen tmavých barev, které jsou pro black tie typické.

Co se týče průhledných šatů, přesná pravidla nikde nenajdete, je to o vkusu a vhodnosti k příležitosti, na kterou se chystáte. Krajky budou vždy vypadat elegantněji, o čemž ví české hvězdy své.

Denisa Barešová v bílé krajce

Herečka Denisa Barešová oslnila na Českém lvu v nádherné róbě z dílny návrhářky Zuzany Kubíčkové. Na celokrajkových bílých šatech byl plášť s volány a třpytivým zdobením na ramenou. Celý model působil velice vzdušně a elegantně. K šatům vybrala Denise stylistka Lenka Kermes bílé psaníčko about.leather a výrazný prsten od Janja Prokić.

Lucie Dvořáková v červené krajce

Do výrazné červené se oblékla DJ Lucca, která jako materiál také zvolila krajku. Její šaty byly oproti modelu Barešové mnohem jednodušší. Měly ovšem drobnou nevýhodu v krátké podšívce, Lucie tak ukázala skrze krajku téměř celé nohy. Eleganci modelu dodávaly volné rukávy a zdobený výstřih do V. Červenou róbu ozvláštnil černý pásek, ke kterému ladilo stejně barevné psaníčko.

Natálie Jirásková v průhledné černé

Dcera Ivy Kubelkové doprovázela na České lvy svého přítele Adama Mišíka ve velmi odvážných šatech. Model z dílny návrhářského dua Jaroslavy a Dominiky Sedláčkové byl z větší části průhledný a sofistikované zdobení měl jen v místech, která měla zůstat zakryta. Natálie k odhalenému modelu obula jednoduché páskové sandálky a jako jediný výrazný šperk zvolila dlouhé náušnice a psaníčko v barvě zdobení na šatech. V modelu by zářila i na filmové premiéře v Hollywoodu.

Anna Kameníková v nejodvážnějším modelu večera

Jednoznačně nejvíce odhalené kůže ukázala herečka Anna Kameníková. Na slavnostní večer oblékla sako i sukni z průhledného materiálu, které odhalily i několik tetování na stehnech. Horní část sukně byla z pevnějšího materiálu, tudíž zakrývala partie, které by se nehodilo odhalit u příležitosti black tie eventu.

Pod sako, které bylo rozepnuté, si nevzala Kameníková ani podprsenku, tudíž si musela dávat pozor, aby nebylo vyfoceno i to, co by si nepřála. S tímto modelem by spíše uspěla na předávání hudebních cen typu MTV či Brit Awards, kde se odhalené umělkyně objevují dnes a denně. Český lev je konzervativnější.

Podívejte se nejen na čtyři zmíněné modely z letošního předávání filmových cen.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články