Nejoslnivější páry Českého lva: Metaličtí Dykovi, Mišík a Jirásková s dotykem Hollywoodu

Páry z Českého lva 2023: Dokonale sladění Mišík s Jiráskovou i blond Dyková se zlatým Vojtou
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Asi největší pozornost upoutali manželé Vojtěch a Tatiana Dykovi. Jejich outfitům dominovalo bílé sako se zlatými křídly (klopami) a blyštivé šaty doplněné metalickým kabátem.Herec Miroslav Táborský vsadil na černou klasiku a jeho manželka vynesla elegantní šaty v rudé barvě s plisovanou sukní. Jenovéfa Boková čeká s přítelem Adamem první miminko. Bříško se jí krásně dmulo v tmavě modrých šatech značky Leeda, které doplnila psaníčkem a lodičkami v pudrové barvě.Oldřicha Kaisera doprovodila dlouholetá partnerka Dáša Vokatá, její šaty bohužel nesplňovaly předepsaný dress code black tie.+ 12 fotek+ 13 fotek

Kamkoliv přijdou, hned poutají pozornost. A povedlo se jim to i tentokrát. Adam Mišík s přítelkyní Natálií Jiráskovou, Vojtěch Dyk s manželkou Tatianou či Petr Kolečko s partnerkou Denisou Nesvačilovou patřili i díky neotřelým outfitům k ozdobám jubilejního třicátého předávání filmových cen Český lev.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 03. 2023 12:45

Slavnostní večer cen České filmové a televizní akademie (ČFTA) dává prostor nejen umění lidí z filmové branže, ale také jejich módnímu vkusu. Dress code předepisoval black tie, tedy velkou večerní, která pánům nařizuje smoking a dámám róbu dlouhou až na zem.

Dokonale sladění Adam Mišík a Natálie Jirásková

Se zadáním se skvěle popasovali herec Adam Mišík s přítelkyní, modelkou Natálií Jiráskovou, kteří díky skvělému smyslu pro styl patří k ozdobám každé akce. Dcera Ivy Kubelkové vynesla velmi odvážné černé síťované šaty šité na míru, jejichž zdobení halilo v podstatě jen intimní partie. Natálie přesto nepůsobila laciným nebo vulgárním dojmem. Troufalý vršek šatů totiž skvěle vyvažovala dlouhá sukně, byť s nekonečným rozparkem. Svůj look pak modelka dotáhla k dokonalosti hladkým drdolem, výraznými náušnicemi a subtilním psaníčkem barevně ladícím se zdobením šatů.

Adam partnerku vhodně doplnil černým smokingem a elegantním motýlkem. Nutno podotknout, že herec nominovaný za hlavní roli ve filmu BANGER. si tentokrát odpustil své oblíbené módní experimenty a image klasického gentlemana mu nezvykle sedla.

Blond víla Dyková se zlatě zdobeným Vojtou

Velkou pozornost nejen slavnými tvářemi poutali také herečtí manželé Vojtěch a Tatiana Dykovi. Představitel Josefa Myslivečka z filmu Il Boemo vynesl oblek složený z bílého saka s nezvyklým zlatým zdobením na límci a černých kalhot, Tatiana pak romanticky růžovou dlouhou róbu se zlatým potiskem, jež jí dodala dívčí nádech. Na focení při příchodu si tak herečka nechala ještě trendy metalický kabát v pudrové barvě.

Pozornost poutala Dyková také blond vlasy, které pro ni rozhodně nejsou typické. Více o outfitech obou herců a jejich špercích se dozvíte již brzy ve videorozhovoru na Lifee.cz.

Decastelo s Třeštíkem, Nesvačilová s Kolečkem

Na Českém lvu se v sobotu objevilo mnoho párů, které ve společnosti obvykle nevídáme. Eva Decastelo, která dlouho dělala tajnosti s novou láskou, ukázala světu přítele, fotografa Tomáše Třeštíka. Zvolila si pro tuto příležitost zeleno-černou róbu z dílny návrháře Miroslava Michaela Knota, které dominovaly dlouhé rozevláté rukávy. Ty jsou nejžhavějším trendem aktuální sezony. Partner pak oblékl klasický černý smoking s motýlkem.

Narazit jste v Rudolfinu mohli také na herce Jiřího Macháčka s o 12 let mladší manželkou, režisérkou Kristinou Dufkovou, a mladší partnerku Nikolou vyvedl na červený koberec i moderátor Ondřej Sokol.

Největší pozdvižení ale vyvolal scénárista Petr Kolečko, který po evidentně definitivním rozchodu s modelkou Anetou Vignerovou dorazil do společnosti po boku herečky Denisy Nesvačilové. Zrzavá kumštýřka oblékla dlouhou róbu v tělové barvě z dílny návrhářky Sandry Markové. Doplnila ji zlatou kabelkou, která sympaticky ladila s ozdobou na šatech. Ostatní šperky pak herečka nechala doma. Petr se krom klasického smokingu pochlubil také sádrou na levé ruce.

Jak to jednotlivým párům na červeném koberci slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články