Páry, které přinesl podzim 2022: Decastelo randí s Tomášem Třeštíkem, Vodochodský našel lásku ze seriálu

Páry, které přinesl podzim 2022: Decastelo randí s Tomášem Třeštíkem, Vodochodský našel lásku ze seriálu
Zdroj: Herminapress, se souhlasem Evy Decastelo/koláž Lifee
Natálka Grossová podle všeho skutečně randí s influencerem Adamem Kajumim.„Potkali jsme se na dovolené, kde jsem byla se sestrou a mamkou, tam jsme si sedli a začali jsme se kamarádit. Adam je skvělý a já s ním ráda trávím čas," říká Natálka v rozhovoru pro Extra.czHerec Kryštof Bartoš, kterého známe ze seriálu Devadesátky, začal randit s herečkou Martinou Babišovou.Pár se prý poznal v kavárně, kam si Kryštof přišel léčit kocovinu.+ 10 fotek+ 11 fotek

Podzim magického roku se dvěma dvojkami na konci jako by nahrával nové lásce a novým začátkům. Moderátorka Eva Decastelo nejprve oznámila rozchod s manželem a otcem svých dvou dětí, aby se po jejím boku jen pár měsíců na to objevil fotograf Tomáš Třeštík. Po hlavě šla do nového vztahu také zpěvačka Cher nebo herec Vojtěch Vodochodský, který randí s půvabnou moderátorkou ze seriálu Dobré zprávy Sárou Rychlíkovou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 12. 2022 12:00

„Láska nezná počty,“ vzkázala nedávno svým fanouškům zpěvačka Cher (76), když odtajnila vztah s producentem Alexandrem Edwardsem, který je mladší o čtyřicet let. Poznali se teprve před měsícem na pařížském týdnu módy. „Nebráním nás. Hejtři nás budou nenávidět… Nezáleží na tom, že jsme šťastní a nikoho neobtěžujeme,“ vzkázala přes Twitter.

Slavná zpěvačka není jediná, komu letošní podzim ve znamení dvou dvojek přihrál lásku. Zamilované jsou nově také některé české celebrity.

Eva Decastelo (44) a Tomáš Třeštík (44)

Vztah oblíbené moderátorky Evy Decastelo a fotografa Tomáše Třeštíka už dávno není tajemstvím, jen se fotograf zdráhá doprovázet svoji partnerku na společenské akce. Nicméně se alespoň odhodlal sdílet několik společných snímků a Eva se netají tím, že je autorem hned několika jejích nových fotografií. K soukromému životu se ale moderátorka zatím víc vyjadřovat nechce.

Nedávno tak například Tomáš Evě popřál k narozeninám právě společnou fotografií. Snad aby utnul spekulace, či jen z čisté lásky k milované osobě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tomáš Třeštík (@tomastrestik)

Vojtěch Vodochodský (28) a Sára Rychlíková (23)

Premiéra nové hry Okupace přilákala do pražského Divadla Bez zábradlí nový pár, o kterém dosud nikdo neměl tušení. Syn Ivana Vodochodského Vojtěch, který aktuálně slaví velké úspěchy coby Petr Sepeši v minisérii Iveta, dorazil na akci v doprovodu půvabné brunetky Sáry Rychlíkové.

Tu můžeme aktuálně znát ze seriálu Dobré zprávy, kde má Vojtěch také jednu z menších rolí. Dvojice zřejmě našla společnou řeč během natáčení seriálu O mě se neboj, kde oba hrají právníky.

Martina Babišová (29) a Kryštof Bartoš (30)

Čerstvě zamilovaná je také herečka Martina Babišová, která propadla kouzlu sympaťáka ze seriálu Devadesátky Kryštofa Bartoše (30). Ačkoli jsou oba herci, seznámili se v kavárně, kam si Kryštof přišel léčit kocovinu.

V soukromí se prý tento páreček baví vskutku netradičně. Často si hrajeme na to, že jsme někdo jiný. Třeba v restauraci předstíráme, že jsme arogantní turisté z USA, a obsluha nám to věří. Někdy jsem žena v domácnosti, co peče sušenky a čeká, až se můj chlapák Marťas vrátí z roboty," vypráví Martina v rozhovoru pro Magazín DNESvelkou radost nám dělají dlouhé večerní seance u deskových her."

Radka Pavlovčinová (33) a Adam Raiter

První společné Vánoce letos oslaví také muzikálová zpěvačka Radka Pavlovčinová a účastník reality show Survivor, umělecký truhlář Adam Raiter. Adam se z citů k muzikálové zpěvačce vyznal začátkem listopadu přes sociální sítě.

„Nikdy bych nevěřil, jak může být těžký nemoct přiznat, že máš někoho rád, protože nevíš, jak to dopadne. Nejsem žádnej věštec, abych věděl, co bude, ale co vím, je, že tohle MÍT RÁD se dostalo do místa, kde už nejde dál říkat, že nikdo takový není,” vzkazuje Adam a připojuje společnou fotografii s Radkou.

Vojtěch Urban (29) a Betty Minaříková (28)

Účastníci soutěže MasterChef Vojtěch Urban, který je také nositelem titulu Muž roku, a Alžběta Minaříková se seznámili právě při natáčení ostře sledovaného kulinárního pořadu. V rozhovoru pro Lifee.cz přiznali, že svůj vztah museli ze začátku tajit a právě díky soutěži si také otestovali, jaké hraniční situace jsou oba ochotni a schopni zvládnout. 

Vydrželi jsme ten půlrok do vysílání a vydrželi jsme i tu fázi, kdy jsme spolu ještě oficiálně nebylitajili to – právě tohle bylo podle mě to nejnáročnější,“ míní Vojta. „Zjistili jsme o sobě spoustu věcí. Musím říct, že Vojta se chová úžasně i pod velkým tlakem,“ libuje si zamilovaná Betty. Dvojice už spolu bydlí a společně také plánují rozjet nové projekty v oboru gastra a zábavního průmyslu.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články