8 nových hvězdných párů: Jak to sluší zamilované Boudové, Krobotové či Prachařovi s novou láskou?

8 nových hvězdných párů: Jak to sluší zamilované Boudové, Krobotové či Prachařovi s novou láskou?
Zdroj: Herminapress
Jakub Prachař poznal Saru Sandevu už během natáčení pohádky Zdeňka Trošky Čertoviny, v té době se ale ještě o vztahu mluvit nedalo.Jiskra mezi nimi přeskočila až během natáčení seriálu Dvojka na zabití.Prachař se Sandevou jako ústřední dvojice detektivů bavili štáb, diváky a ve volných chvílích jistě také sami sebe.Tenkrát štáb ještě netušil, že se právě rodí nový hvězdný pár.+ 16 fotek+ 17 fotek

U příležitosti svátku svatého Valentýna vám Lifee.cz přináší exkluzivní výběr slavných českých zamilovaných párů, na které si teprve zvykáme. A protože čerstvá láska je právem tím nejhezčím obdobím v životě člověka, můžete se také v naší fotogalerii přesvědčit, že všichni zúčastnění září štěstím na míle daleko.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 02. 2022 08:00

Prim mezi (relativně) čerstvými páry hraje zpěvačka Dara Rolins s fotbalistou Pavlem Nedvědem, jejichž zamilované fotografie se pravidelně objevují nejen na sociálních sítích, ale i v médiích. Pozadu pak nezůstává ani fešák Jakub Prachař s makedonskou kolegyní Sarou Sandevou či Lucie Vondráčková a Petrem Vojnarem. Nicméně nejnovější slavnou dvojici, která plní přední stránky novin, tvoří zlatá olympijská snowboardistka Ester Ledecká a tenista Robin Staněk.

Sara Sandeva (24) a Jakub Prachař (38)

Po nepříjemném rozvodu s Agátou Hanychovou (36) si k sobě herec a moderátor Jakub Prachař našel půvabnou mladou herečku makedonského původu Saru Sandevu. Seznámili se díky pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny, jiskra mezi nimi ale přeskočila až během natáčení seriálu Dvojka na zabití. Poslední dny tráví Sara na dovolené v Mexiku, odkud zásobuje sociální sítě fotkami v plavkách. Jakuba s sebou sice nevzala, určitě si ale k Valentýnu nějakou tu sladkou pusu pošlou alespoň virtuálně.

Po sérii neúspěšných vztahů opět září štěstím také Agáta Hanychová, která našla útěchu v náruči doktora Andreje Nikova. Ten už ji podle webu Super.cz seznámil se svojí dcerkou, která je podobně stará jako modelčina dcera Mia. Za sebou také mají už druhou zimní dovolenou v Nízkých Tatrách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dara Rolins (49) a Pavel Nedvěd (49)

Není to tak dávno, co zpěvačka Dara Rolins přiznala, že je po rozchodu s rapperem Rytmusem (45) znovu zamilovaná. Po dlouhých letech, co ji legendární fotbalista Pavel Nedvěd rok co rok zahrnoval květinami a jinými pozornostmi, se rozhodla jeho lásku opětovat a přijmout pozvání na kávu. Jak sama přiznala, ten den se země zachvěla a od té chvíle jsou spolu.

Po dovolené v Alpách si v lednu vyrazili užít slunce a romantiku na Mallorce, odkud Dara zásobovala své fanoušky fotkami svalnatého fotbalisty v bazénu nebo v posteli. Zájem médií ji ale stejně trochu zaskočil, protože novinářům vzkázala: „Jak je mým dobrým zvykem, zase se předvádím a zase jsem byla na dovolené. Yo, a potom tu máme ještě jeden překvapivý fakt, že ,stejně jako se současným se fotila také se svým ex!' No toto. Chápete to?!? Kdo by čekal, že se také v mém životě budou opakovat situace, které zažívá zbytek populace DNES A DENNĚ," píše Dara. „Vždyť kdo z vás se nevyfotil s novým frajerem po tom, co už má fotky také s těmi bývalými?"

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45)

V srpnu se médii mihla zpráva o tom, že zpěvačka Lucie Vondráčková tvoří pár s moderátorem Petrem Vojnarem. O tom, že se nejednalo o novinářkou kachnu, svědčí hned několik společenských akcí, na něž zavítali ruku v ruce. Už kolem Vánoc se ale oba ke vztahu vyjadřovali velmi neurčitě a společně se neobjevili ani na slavnostním předávání Slavíků.

Zda spolu strávili Vánoce, není jisté, Vojnar se v rozhovorech oháněl především argumentem, že mají oba hodně práce. A protože jsou dodnes na slovo skoupí, můžeme se jen dohadovat, jestli stále tvoří pár. Ať tak či onak, patron všech zamilovaných Valentýn třeba Amorův šíp ještě navede správným směrem.

Ester Ledecká (26) a Robin Staněk (27)

Ani snowboardistka Ester Ledecká letos nebude trávit svatého Valentýna sama, což ji po oslnivém vítězství na olympiádě v Pekingu musí hřát dvojnásob. Podle posledních zpráv má hvězdná sportovkyně randit s pohledným tenistou Robinem Staňkem, který už v létě zvolil k odpočinku stejnou dovolenkovou destinaci jako Ester.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Robin Stanek (@robinstanek1)

Petra Kvitová (31) a Jiří Vaněk (43)

Také tenistka Petra Kvitová je šťastně zamilovaná. V srpnovém rozhovoru pro Blesk prozradila, že chodí se svým trenérem Jiřím Vaňkem. Ten ji vede od roku 2016 a ve vztahu jsou spolu od květnového turnaje v Římě„Jasně, jsme pořád spolu, a proto bude důležité oddělit soukromý a sportovní život. Samozřejmě to nejde stoprocentně, ale nejsme první ani poslední, kdo to tak má,“ říká Kvitová.

Nela Boudová (54) a Jan Tuna (49)

Herečka Nela Boudová už se netají tím, že jí do života vstoupil nový muž, se kterým zažívá velká dobrodružství. Po boku moderátora a reportéra Jana Tuny se například vydala na Fuerteventuru. A to poprvé bez auta, které nahradilo kolo, jak se svěřila fanouškům na sociálních sítích.  „Ještě nikdy jsem se netěšila tak jako tentokrát," napsala pod společnou fotku na pláži při západu slunce. Společně také absolvují otužování, které Boudová popsala jako ryze praktickou věc: „Studená voda je jediné místo, kde dokáže mlčet."

Lenka Krobotová (44) a Vlado Bohdan (50)

Závěrečný galavečer Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary odhalil překvapení v podobě nového partnera herečky Lenky Krobotové. Na červený koberec přišla v doprovodu výtvarného umělce a fotografa Vlada Bohdana, syna herečky Blanky Bohdanové. Že jde skutečně o jejího přítele, potvrdila Krobotová na místě Blesku.

Jak to zamilované Lence Krobotové na červeném koberci slušelo? Podívejte se v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články