Valentýnský horoskop lásky: Se kterým znamením zvěrokruhu vám to zaručeně klapne?

Valentýnský horoskop lásky: Se kterým znamením zvěrokruhu vám to zaručeně klapne?
Zdroj: Freepik

V pondělí 14. února 2022 nás čeká svátek svatého Valentýna! Při této příležitosti se podívejte, kterým znamením zvěrokruhu to společně funguje na jedničku a po čem touží v partnerských vztazích.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 02. 2022 06:00

Jak už řekla Carrie Bradshaw v Sexu ve městě: "Jsem někdo, kdo hledá lásku, skutečnou lásku. Směšnou, nevyhovující, pohlcující, neschopnou života bez lásky toho druhého." Se kterým znamením zvěrokruhu si vytvoříte pouto na hlubší úrovni, a s kým naopak okamžitě vznikne problém?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

K Vodnářům se skvěle hodí Střelci, Berani i Lvi. Potřebují někoho, kdo podpoří jejich lásku k rodině, a zároveň je pro ně nezbytné uzemnění ve chvíli, kdy jim létá hlava v oblacích. Nesnesli by vedle sebe protivu, který je nepodpoří v jejich snech. Vodnáři sní totiž každý den o něčem jiném. Jednou chtějí být popelářem, podruhé zase ředitelem korporátu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Potřebují partnera, který jim dá stabilitu a zázemí. Nesnesou vedle sebe toho, kdo jim dává důvod žárlit, protože se žárlivostí neumějí pracovat. Potřebují, aby s nimi partner mluvil a byl k nim upřímný. Perfektně se k nim hodí Váhy, Raci a Berani. Ryby jsou často až příliš emotivní, a tak k nim pasuje někdo, kdo je citově pevný v kramflecích.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Prahnou po vášni, dobrodružství a milostných hrátkách. Nechtějí vedle sebe nikoho, kdo nesdílí stejné hodnoty jako oni. Často jim dělá problém dodržování pravidel, a tak touží po někom, kdo jim nesebere křídla. Nejlépe je jim ve společnosti Střelců, Vodnářů nebo Štírů. Rozumí si však téměř s každým. Nikdy nesoudí druhé a jsou přizpůsobiví v nekomfortních situacích.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Je to znamení vášnivé, které hluboce miluje a nebojí se případných neúspěchů. Touží po někom, kdo jim dá křídla, aby mohli letět za svými sny. Nesnesou omezování a často potřebují vlastní prostor i v partnerských vztazích, třeba si zajet jen tak bez partnera na dovolenou. Umějí trávit čas o samotě a tráví ho tak rádi. Hodí se k nim další Býci, Vodnáři i Raci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hodí se k těm, kterým jsou blízké hluboké myšlenky a filozofování. Mají rádi inteligentní zábavu a podle toho si také vybírají své protějšky. S oblibou se chlubí úspěchy druhých a ukazují, jak jsou na ně pyšní. Jsou ostatním skvělou oporou, protože upřednostňují druhé před sebou. To dělá dobře Pannám, dlouhé rozhovory zase Váhám.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Uvnitř touží po hlubokém romantickém vztahu, který naplní všechny jejich představy. Nesnesou nudu a stereotyp, hledají nikdy neumírající vášeň. Hodí se k nim Beran, kterým jim dodává vytrvalost, Střelec, který jim dodává životní nadhled, nebo Kozoroh, který jim dodává odvahu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi se rádi předvádějí a jinak tomu není ani v partnerských vztazích. Mají rádi sex a jsou vášniví. Nesnesou nikoho, kdo to nemá stejně, a hledají si protějšek, se kterým si porozumí na hlubší úrovni. Perfektně se k nim hodí divoký Štír, zasněný Vodnář nebo tvrdohlavý Beran.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Potřebují vedle sebe někoho, kdo jim pořádně rozproudí krev v žilách. Jsou zvyklí se chlubit svými rodinnými vztahy. Pokud vás zrozenec Panny pozve na rande, připravte se, že možná vezmete večeři na půl. Perfektně se k nim hodí Vodnář nebo Blíženci. Rozumí si i se Štíry.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy touží všechny přesvědčit, že to zkrátka dokážou. Často tak jdou až za hranice svých možností. Pro rodinu udělají cokoliv a potřeby partnera nadřazují nad ty své. Těžký život mají s Pannou, která má úplně jinou potřebu komunikace než oni. Rozumí si naopak s Rybami, Blíženci a Kozorohy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Touží po tajemném milostném vztahu, ve kterém je stále něco překvapuje. Umějí hluboce milovat a nesnesou stereotyp. Štír si perfektně rozumí s dalšími Štíry, štěstí nachází i vedle Lva. Nerozumí si naopak s Vodnářem, který je pro něj až příliš bláznivý.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jsou to veselé kopy, které se potřebují smát. A to i ve vztahu. Pokud jejich partner nemá smysl pro humor, je to velké mínus. Štěstí nacházejí vedle Vodnáře, který je táhne kupředu, perfektně jim to také funguje s Býky a Berany. Často si naopak nerozumí se Štírem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi si umějí užívat, málokdy se pozastavují nad malichernostmi. Funguje jim to s Pannou, Rakem i Rybou. Ustupovat musí naopak ve vztahu s Blíženci, kteří jsou pro ně velkou záhadou. Touží po hlubokém spojení, vášni i velké lásce. Nespokojí se s ničím menším.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články