Trend léta 2023 nosí i Eva Longoria a Sharon Stone: Herečky oblékly outfity zdobené 3D květy

Trend léta 2023 nosí i Eva Longoria a Sharon Stone: Herečky oblékly outfity zdobené 3D květy
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herečky Eva Longoria a Sharon Stone představily inspirativní outfity s nepřehlédnutelnými prvky.Sharon Stone zářila nejen výrazným odstínem, ale především obřím látkovým květem, který zdobil její rameno.Sharon Stone stárne s grácií a bez zbytečných zásahů plastických chirurgů. Ani lehké vrásky neubírají hollywoodské legendě na sexappealu a perfektním vzhledu.Jednoduché kožené šaty vynesla Eva Longoria se stejně minimalistickými lodičkami. Luxusní zpracování kůže uneslo i nepřehlédnutelné aplikace.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jako by je ovládla telepatie. Herečky Eva Longoria (48) i Sharon Stone (65) dorazily na slavnostní oběd amerického časopisu The Hollywood Reporter v outfitech doplněných o nepřehlédnutelné 3D aplikace v podobě květů.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 01. 06. 2023 18:00

Slavnostní oběd každoročně pořádá The Hollywood Reporter v pavilonu Audrey Irmas v Los Angeles a akce má za cíl podpořit „rozmanitost, rovnost, začlenění a dostupnost“. Součástí odpoledne je i předání ceny, kterou letos dostala právě Eva Longoria.

Úchvatné kožené květy a sexy midi šaty Evy Longorii

Herečka a tentokrát i režisérka nového snímku Flamin' Hot, který bude mít premiéru 9. července, dorazila na červený koberec v nepřehlédnutelných černých midi šatech bez rukávů se zvýrazněným pasem a rozevlátou sukní. Ty zdobily hned dva plastické květy včetně stonků a lístků z totožného materiálu - kůže.

Využití kůže pro podobně plastickou kreaci vypadá bláznivě, zafungovalo ale skvěle. Hvězda Zoufalých manželek vypadala naprosto fantasticky a nešetřila širokými úsměvy. Povedený model doladila ještě nedbalým účesem, perfektní rudou manikúrou a lodičkami ze stejného materiálu jako šaty, matchy matchy styl par excellence.

Maximalistická 3D květina na rameni Sharon Stone

Sharon Stone (65) upoutala podobným detailem, přestože jeho ztvárnění pojala poněkud megalomansky. Vedle zářivě rudého odstínu kalhotového kostýmu zmagnetizovala okolí také nepřehlédnutelným 3D květem, který vévodil jejímu levému rameni. Model, který sestával ještě z pudrově růžové košile doplněné o třpytivou šálku, herečka oživila i podobně nepřehlédnutelnými šperky masivních tvarů.

S perfektně uhlazenými vlasy sčesanými dozadu a decentním svěžím make-upem zářila hollywoodská legenda svým typickým sexappealem i neutuchající energií. Stejně jako Eva i Sharon na akci oslňovala úsměvy na všechny strany. Svou kolegyni napodobila hrdinka Základního instinktu i při výběru obuvi, když sáhla po modelu v podobném tónu, a doladila tak svůj perfektní look o rudé střevíčky na jehle. 

Jak to oběma dámám slušelo, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články