Brno se dočká svého Primarku: V moravské metropoli se otvírá druhá pobočka v Česku

Primark otvírá druhou pobočku v Česku: Brněnská prodejna přivítá zákazníky v půlce září
Zdroj: Freepik

Otevření prvního Primarku v České republice se neobešlo bez front, které vedly skrz celé Václavské náměstí. Po Praze se oblíbený řetězec pochlubil termínem otevření druhé pobočky v Brně. 

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 30. 08. 2022 11:38

„Máme radost, že můžeme zákazníkům v Brně nabídnout proslulou módu za dostupné ceny jaké Primark nabízí. Přivítání zákazníků v Praze bylo skvělé a vidíme, že si Primark a jeho produkty zamilovali. Těšíme se, až přivítáme zákazníky z Moravy a rozrosteme náš Primark tým,“ uvedl v tiskové zprávě Maciej Podwojski, obchodní ředitel společnosti Primark pro region střední a východní Evropy. 

Moravská metropole se může těšit na otevření obchodu přímo v prostorách obchodního centra Olympia v Brně už 14. září v 10 hodin. Pražské otevření prvního obchodu v Česku provázely velké fronty. Zda tomu bude stejně I v Brně, se necháme překvapit. 

Prodejna v Brně bude mít rozlohu 3 600 metrů čtverečních a najdete v ní dámský, pánský I dětský sortiment včetně kosmetických produktů a doplňků do domácnosti. Pražská prodejna oproti tomu přesahuje 4 600 metrů čtverečních a zabírá tři podlaží.

V nabídce nebude chybět ani rozrůstající se řada pod značkou Primark Cares, která je součástí změny s cílem učinit udržitelnou módu dostupnou pro všechny. Otevřením Primarku v Brně vznikne 190 pracovních míst nejrůznějších úrovní od nákupních asistentů až k manažerským pozicím.

Druhá prodejna Primark v České republice následuje rok po úspěšném otevření prvního obchodu v Praze. Celkově bude nová brněnská prodejna 406. pobočkou společnosti Primark na celém světě. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články