Elegantní dámské plavky do 400 Kč: Z těchto kousků si vyberou ženy všech postav

Elegantní dámské plavky do 400 Kč: Z těchto kousků si vyberou ženy všech postav
Zdroj: Freepik
Černobílé dvoudílné plavky. Sinsay, 259 KčCihlový spodní díl plavek. Trendyol, 271 KčKvětovaná bikinová podprsenka. H&M, 399 KčČerné jednodílné plavky. CAMAÏEU, 271 Kč+ 13 fotek+ 14 fotek

Léto je v plném proudu, a pokud byste ráda vyrazila k vodě v nových plavkách, přičemž nechcete zbytečně utrácet, připravili jsme si pro vás malou inspiraci na trendy dámské plavky do 400 Kč.

Dana Klementová
Dana Klementová 24. 07. 2022 09:00

Hezká móda nemusí být nutně drahá. Na českých e-shopech je k dostání mnoho stylových kousků, které stojí pár stovek. A stejně tak je tomu i v případě dámských plavek na léto 2022. 

Trendy plavky pro všechny ženy

Co se týče výběru plavek, pro většinu žen se nejedná o nejpříjemnější činnost. Nezapomínejte proto, že postavou modelky se může pyšnit jen opravdu malé množství žen a každá žena je krásná taková, jaká je. Právě drobné nedokonalosti nás dělají jedinečnými. 

Pokud máte například kratší nohy, nebojte se zvolit vykrojenější spodní díl plavek s vyšším sedem, který vaše končetiny opticky prodlouží.

Naopak ženy, které za svou problematickou partii považují bříško, mohou zvolit takzvané tankiny, tedy dvoudílné plavky tvořené podprsenkou ve stylu topu a kalhotkami. Ženy s větším poprsím by pak měly dávat přednost plavkovým podprsenkám s kosticemi

Jestliže se však v bikinách necítíte dobře, klidně sáhněte po jednodílných plavkách. Již dávno totiž neplatí, že se jedná o výhradně sportovní módu. Právě naopak. Současný trh nabízí jednodílné plavky ve velmi elegantním a stylovém provedení

Plavky na léto 2022 za pár stovek

Nejoblíbenější jsou během léta 2022 sytě barevné plavky, plavky zdobené nejrůznějšími volánky a řetízky, zvířecí vzory, bikinové kalhotky s vyšším pasem či třpytivé modely. Jaké si pořídíte, záleží na vás. Inspiraci na trendy plavky za pár stovek si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články