Fenomén pantaboots: Extravagantní kousek, který neváhá recyklovat ani Kim Kardashian

úvodní foto
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Neonově zelené pantaboots doplnila Kim Kardashian tričkem ve vojenském motivu a obřími brýlemi. Také její dcera má velký smysl pro módu, který zdědila po obou rodičích.Balenciaga je oblíbená značka Kim Kardashian a její pantaboots bude mít pravděpodobně všechny. Tyto džínové prodává Farfetch za 2 900 eurNaštěstí pro běžné ženy existují i lacinější varianty, třeba tato nádherná zelená. Úplně vánoční, nemyslíte? Shein, 37 eurČerné pantaboots oblékla Kim Kardashian ve sportovním stylu s oversize koženým bomberem. Nejen tyto "chytré kalhoty", ale také brýle ráda nosí opakovaně.+ 5 fotek+ 6 fotek

Už jste slyšely o tzv. pantaboots? Jde o nový trend, de facto kozačky na vysokém podpatku spojené do jednoho kusu oblečení s legínami, nebo úzkými kalhotami. Jejich velkou propagátorkou se stala celosvětová hvězda Kim Kardashian (42) a my vám vysvětlíme proč.

Radka Franc
Radka Franc 21. 12. 2022 08:00

Tento zajímavý kousek je v módě něčím úplně novým. To, že mu propadla právě Kim Kardashian a s ní samozřejmě tisíce, nebo spíš statisíce fanynek, má hned několik důvodů. Jedním z nich je značka Balenciaga, jejíž kousky včetně pantaboots nejslavnější žena z rodu Kardashianů miluje, nosí pravidelně, a dokonce se stala její tváří, potažmo tělem.

S pantaboots budete mít nohy jako modelka

Dalším důvodem je to, že pantaboots své nositelce vytvoří dlouhou štíhlou siluetu, a především opticky prodlouží nohy do modelkovských parametrů. A to i Kim, která měří pouhých 157 cm, jistě vítá s nadšením. Minimálně proto jsme ji opakovaně mohli vidět v pantaboots v sytě růžové, barvě šampaňského a samozřejmě černé.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pantaboots je možné nosit na mnoho způsobů

Zmínit musíme i fakt, že vám pantaboots usnadní rozhodování, co na sebe. Nemusíte totiž řešit, jaké boty k legínám či skinny kalhotám obujete. A protože tyto boty mají ostrou špičku a jehlový podpatek, dá se říct, že jsou navíc maximálně ženské a nadčasové.

Kim Kardashian tento chytrý kousek nosí s krátkými topy, roláky na tělo či krátkými mikinami, aby vynikl její vosí pas a výrazné pozadí. A vy ji můžete následovat. Ale pokud nejste tak odvážné, skvěle budou vypadat s jakýmikoliv šaty, velkými svetry, svetrovými šaty či oversize blejry a mikinami. Mezi další celebrity, jež si pantaboots oblíbily, patří Victoria Beckham, Rihanna či Dua Lipa.

Pantaboots pořídíte za tisíce i desítky dolarů

Přestože se pantaboots vyrábějí ze syntetických materiálů, jako je spandex, nylon případně samet, cena těch originálních od Balenciagy, které nosí známá modelka, se pohybuje kolem závratných 2 250 liber (62 tisíc Kč). Dobrou zprávou je, že se dají pořídit i za zlomek ceny a pravděpodobně všechny, včetně značkových, budou pocházet z Číny, protože i zde Balenciaga své doplňky vyrábí.

V naší fotogalerii se můžete inspirovat a zhodnotit, zda by tento kousek obstál i při stylingu vašich outfitů. My v redakci to určitě zkusíme.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články