Hubněte s námi: Velké finále je tu! Osmý týden skončil dle očekávání účastnic

Hubněte s námi: Velké finále je tu! Osmý týden skončil dle očekávání účastnic
Zdroj: Archiv

Poslední týden diety se nesl v duchu pohody a těšení se na konec. Nikdo už neočekával žádný zázrak a všechny účastnice tak nějak věděly, jak si celé dva měsíce vedly.

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 07. 2021 07:30

Na začátku bylo pět účastnit, které se přihlásily do výzvy Hubněte s námi. Bohužel však v sedmém týdnu Míša M. onemocněla koronavirem, projekt tedy dokončily jen čtyři z nich. I tak je to velmi slušný výsledek a našim testovatelkám se víceméně dařilo shodit tolik, kolik si představovaly.

Míša S. by už dalších osm týdnů nedala

Archiv

Míša S. byla po celých osm týdnů svědomitá a dietu dodržovala přesně dle instrukcí. Dokonce si občas zašla i zaběhat, proto její hubnutí probíhalo poměrně dobře. Sice v sedmém a osmém týdnu už nic neshodila, ale v těch předchozích se jí dařilo.

Nemůže si však vynachválit WhatsApp skupinu, která ji opravdu motivovala a komunikace s dalšími účastnicemi jí dodávala sílu do dalších týdnů s hubnoucí s kúrou KetoMix. Posílaly také hodně receptů i inspirace, což jí vaření usnadnilo.

Znovu by se do stejného osmitýdenního programu už asi nezapojila, ale kdyby byl kratší, klidně by to znovu dala.

Petra záviděla kolegyním disciplinovanost

Archiv

Jak jsem psali už v minulých týdnech, Petra pracuje jako sestřička v nemocnici na Bulovce, měla tedy díky pandemii plné ruce práce, proto dietu nedodržovala tak, jak se má. Přesto byla s projektem spokojena.

Přihlásila by se do něj však znovu? Váhala by. Přece jen byla spousta jídel, která jí nechutnala. Pochvalovala si omelety, koktejly a kaše. Těch se ale člověk brzy přejí.

Stejně jako ostatní členky ji bavila skupina, kterou sdílela s ostatními účastnicemi projektu Hubněte s námi. Záviděla ostatním ženám jejich disciplinovanost i kreativitu, co se příprav svačinek a večeří týče. Díky tomu také zhubly mnohem více než ona, což ji samozřejmě zamrzelo, ale přeje jim to. I ona je totiž spokojená. Nikdy netoužila být modelka, ale ani vorvaň, takže dieta dle ní svůj účel splnila.

Petra se po osmi týdnech na nízkosacharidové dietě od KetoMix cítí velmi dobře a snaží se udržet tam, kde je teď. A my věříme, že se jí to podaří. V osmém týdnu Petra zhubla 2,5 kilogramu.

Dáša občas zhřešila pivkem, váha jí však stále drží

Archiv

Dáše začala už v sedmém týdnu váha stagnovat a v osmém to pokračovalo. Přestala být tedy kreativní ve vymýšlení receptů a snažila se svůj poslední týden tak nějak dojet.

Občas zhřešila a dopřála si pivo nebo víno, jednou dokonce neodolala smažáku. Byla však mile překvapena, že se to na její váze neodrazilo. Sice už nehubla, ale ani nepřibírala, z čehož byla nadšena.

Také si koupila kolečkové brusle a s kamarádkou se pustila do této aktivity, která ji zatím moc baví. To, že se začne víc hýbat, je její předsevzetí do budoucna, aby si váhu udržela nebo ideálně zhubla ještě pár kilo.

Finálový dotazník, na který odpověděly všechny účastnice projektu a jejich fotografie po dvouměsíční dietě, vám ukážeme příště!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články