Kate Middleton pobláznila svět perlovým opaskem. Žhavý trend léta si mohou dovolit i obyčejné smrtelnice

Kate Middleton pobláznila svět perlovým opaskem. Žhavý trend léta si mohou dovolit i obyčejné smrtelnice
Zdroj: Profimedia
Kate Middleton minulý týden navštívila jedno z londýnských muzeí v trendy růžovém kostýmku od Alexandera McQueena, který podtrhla volbou originálního pásku.Přezku bílého pásku z telecí kůže zdobily perly. Ty se koncem jara znovu derou do popředí a právě jejich užití na ozdobu opasku je (nyní i díky Kate) největším letošním hitem.Opasek od Camilly Elphick, který vynesla Kate Middleton, seženete za v přepočtu 3 150 Kč. Zdobí ho typická perlová přezka, které se objevuje i na obuvi této značky.Pokud byste se chtěli obléknout po vzoru Kate Middleton, ale nechcete za pásek utrácet tisíce, můžete zkusit tento bílý kožený s imitací perel. Lapert, 129 Kč+ 5 fotek+ 6 fotek

Že perly a Kate Middleton (41) neodmyslitelně patří k sobě, o tom asi nikdo nepochybuje. Přesto princezna z Walesu dokázala znovu překvapit, když minulý týden doplnila pastelově růžový kostýmek opaskem s přezkou zdobenou perlami. Podle zahraničních médií tak předznamenala trend, který poblázní léto.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 05. 2023 12:30

Britská královská rodina miluje perly. Tuto nadčasovou ušlechtilou ozdobu jsme ale na jejích členkách mohli až dosud vídat jen na náušnicích, náhrdelnících, šatech či náramcích. Nyní se Kate Middleton postarala o menší revoluci, když na návštěvu muzea Foundling vynesla opasek, jehož sponu zdobily právě perly.

Bílý opasek s ikonickou perlovou přezkou

Princezna z Walesu dorazila na akci v pastelově růžovém kostýmku od svého oblíbeného návrháře Alexandera McQueena, který doplnila stejně barevnou hedvábnou blůzou. Co se týče šperků, vybrala si trojnásobná máma perlové náušnice Maria Black. Největší pozornost ale poutal doplněk, který obvykle nemá s perlami nic společného, a to pásek.

Bílý opasek z telecí kůže s perlovou přezkou pocházel z dílny Camilly Elphick, pro niž jsou perly naprosto typické. Nepokrývají jen pásky, ale i obuv. Praktický model Alicia s nízkým podpatkem například vynesla manželka prince Williama minulý rok na charitativní zápas v pólu. "Naším cílem bylo vyrobit boty se subtilním podpatkem, které by i tak prodlužovaly nohy. Kouzlo jim navíc dodává naše speciálně vyvinutá přezka zdobená perlami," vysvětlila majitelka firmy pro magazín Hello!

Perly se derou na výsluní díky Kate i teenagerům

Tato pro značku typická přezka se objevila i na pásku, který vynesla princezna Kate. A jak už to tak bývá, zájem o tento doplněk ze dne na den prudce vzrostl. "Je dost úzký na to, abyste ho mohli použít do džínů, a dost široký na to, aby se dal nosit přes šaty nebo sako," píše se u výrobku na eshopu Camilly Elphick. Pásek je k sehnání i v černé barvě a stojí v přepočtu 3 150 Kč.

Jeho kouzlo ovšem nespočívá jen v tom, že ho vynesla nejznámější módní ikona světa, ale i v tom, že využití perel pro ozdobu opasku patří k nejmodernějším způsobům, jak tento klasický klenot vynést. Značky napříč módním světem navíc začaly ve velkém využívat kulatých a sladkovodních perel, které jsou designem i dostupnou cenou jako stvořené pro generaci současných teenagerů a tím získávají na popularitě. Léto 2023 tak bezpochyby bude patřit perlám.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články