Krajková móda na jaro 2023: Rafinovaně odhaluje kůži a trendům vévodí madeira

Krajková móda na jaro 2023: Rafinovaně odhaluje kůži a trendům vévodí madeira
Zdroj: Oficiální materiály prodejce
Ideální aktuální outfit? Kombo kompletně vyvedené v krajkách. (Šortky 1 399 Kč a halenka 1 399 Kč, oboje Reserved)Madeira v barvě. Top F&F, 399 Kč.Krajka ve své podstatě. Dnes ale jako viditelná součást ženské garderoby.  Korzetové body Pull&Bear, 599 KčUkažte ho. Prádlové prvky jsou součástí vrchních vrstev našich outfitů. Korzetový pásek Bershka, 549 Kč+ 12 fotek+ 13 fotek

Tak trochu jako chytrá Horákyně nebo královna Koloběžka I., prostě oblečená neoblečená. Letošní transparentní trend velí ukázat prostřednictvím vyšívaného tylu, ažurové madeiry či soustavy krajek a průstřihů alespoň kousíček kůže. Prostě, krajky se zase se nosí. A tentokrát jimi není třeba šetřit!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 03. 05. 2023 09:48

Samozřejmě, že najdete celokrajkové variace v inspirativních runway kolekcích jara od takových jmen, jako je Paco Rabanne, Chanel nebo Jason Wu. Trend průsvitných kousků plný zdobných detailů už ale protkl i konfekční nabídky, a proto jej máte takřka na dosah. A vůbec se nemusíte bát, že ukážete příliš. Existují způsoby, jak si s krajkou poradit, aby zahalila vše, co je potřeba a přitom si ponechala okouzlující napětí.

Nosí se krajkové komplety i šaty s ažurovou výšivkou

Vše, co chcete, jedním tahem. Krajka dodá oblečení texturu, ušlechtilost a styl. A lhostejno, zda je jen lehkým prvkem oživení nebo vás pohltí do posledního centimetru. Aby ale nesklouzávala k frivolnosti, zaslouží si citlivé propojení s podšívkou či nabádá k střihovým kreacím, které skryjí, co mají a nechají vyniknout krajkový model jako celek.

Do jakého krajkového kousku aktuálně určitě zainvestovat? Nezklamou vás oblíbené a krásné šaty z madeiry. Okouzlují v mnoha barevných provedeních, které jindy bílé textilii dodávají hloubku a dynamičnost, umí pozvednout jednoduché střihy i unést složitější modelace, jak v tvarování sukně, tak například v objemu rukávů. Stejné oblibě se ale momentálně těší i různé krajkové sestavy. Šortky s blůzou, kalhoty s topem či sakem. Vlastně cokoliv, co vás napadne, může oslňovat svět v  nápaditém provedení z krajek.

Krajka  jako ideální partner pro jarní romantiku

Jaro je bez diskuse nejromantičtějším obdobím roku, i proto by vašim aktuálním stylingům měla vévodit delikátní a ryze romantická krajka. Jakýkoliv kousek totiž, bez ohledu na jeho původní charakter, promění v něžnou krásu a o to jde především!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články