Krásná manželka Lionela Messiho: Modelka Antonela Roccuzzo (34) a její módní styl

Antonela Roccuzzo: Módní styl manželky Lionela Messiho
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Antonela Roccuzzo na přehlídce Louis Vuitton na pařížském týdnu módy v říjnu letošního roku.Letošní pařížský týden módy si manželka Lionela Messiho náležitě užila. Na přehlídky často oblékala krátké šaty a výrazné doplňky. Na další přehlídku v Paříži zvolila Antonela Roccuzzo šedý kalhotový kostýmek a samozřejmě kabelku značky Dior. Jak vidíte na snímku, Antonela Roccuzzo často dohání menší vzrůst vysokými podpatky. Tento outfit oblékla na červnovou přehlídku své oblíbené značky Louis Vuitton v Paříži. + 2 fotky+ 3 fotky

Slavný fotbalista Lionel Messi se pyšní nejen titulem mistra světa, tu největší trofej má už dávno doma. Fotbalový král je pět let ženatý s krásnou modelkou Antonelou Roccuzzo. Poznali se už jako děti v jejich rodném Rosariu, ale zamilovali se až v roce 2005. My jsme se zaměřili na její módní styl.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 20. 12. 2022 13:36

Ač se Antonela a Lionel Messi znali už od dětství, jeho kariéra je na dlouhý čas rozdělila. Slavný Argentinec odjel hrát fotbal do Španělska. Za svou vyvolenou se vrátil v roce 2005, kdy se doslechl, že Antonelina kamarádka zahynula při autonehodě. Pomohl jí překonat těžké období a to je spojilo navždy. 

Láska Lionela Messiho a Antonely Roccuzzo

Antonela a Lionel svůj vztah dlouho tajili před médii. Fotbalista prozradil, že má vážnou známost, až v rozhovoru v lednu roku 2009. Rok poté se zasnoubili. Svatba proběhla v roce 2017, kdy už měli dva syny - Thiaga (10) a Matea (7). V roce 2018 se jim narodil třetí syn, kterého pojmenovali Cira.  

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

„Moje žena má spoustu skvělých vlastností,“ uvedl Messi v jednom z rozhovorů pro web FC Barcelona. „Obdivuji, jak zvládá denodenní rutinu, je vždy dobře naladěná a k problémům přistupuje s čistou hlavou. Je to inteligentní žena, která má velký rozhled.“

Antonela Roccuzzo a její vztah k módě

Messiho manželka Roccuzzo má svůj vytříbený styl, který je ovlivněn i tím, že má v Barceloně vlastní módní butik. Lehce se věnovala i modelingu, ale jinak o svém soukromí do médií nemluví. Je hlavně milující a podporující manželkou a matkou tří dětí.

Antonela měří 157 cm, tudíž velice ráda nosí vysoké podpatky, které jí prodlouží nohy. Dalším oblíbeným kouskem jsou saka a krátké šaty. Krásná brunetka se ráda čas od času bez manžela a dětí vydá i na světové týdny módy. Odtud jsou i snímky jejích outfitů, které najdete v galerii. 

Inspirujte se módním stylem manželky aktuálně nejlepšího fotbalisty světa.

Zdroje informací:

Modelfact.com: Antonella Roccuzzo Lionel Messi, Profession & Net Worth

FCBarcelona.com: Leo Messi: Having three kids changed my perspective on life

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články