Móda podle šéfky TOP 09 Pekarové Adamové: Nadčasový styl, ale i občasné uklouznutí v botách

Móda podle šéfky TOP 09 Pekarové Adamové: Nadčasový styl, ale i občasné uklouznutí v botách
Zdroj: www.instagram.com/marketaadamova/
Oblíbený pánský styl. Za nás ano, a velmi chválíme výběr košile. Mašle celý outfit oživí a již není potřeba žádných zbytečných doplňků.Tyto šaty byly tou správnou volbou! Paní předsedkyni bílá barva sluší. Navíc v přiléhavých šatech vynikne její perfektní postava. Zdobný pásek dodá šatům na zajímavosti. Opět jednoduchý letní model. Na kombinaci bílé a modré není co pokazit. Chválíme dobře zvolený jemný náhrdelník. Klasické černé šaty se zeleným sakem. Markéta Pekarová Adamová si potrpí na jednoduchý styl a přeplácané kombinace rozhodně nepatří mezi její oblíbené. + 11 fotek+ 12 fotek

Vede jednu z největších politických stran v Česku. Přitom si musí zachovat svojí ženskost. Řeč je o političce Markétě Pekarové Adamové. Její strana je jedinou politickou partají, v jejímž čele stojí žena. Pojďme se tedy podívat na to, jak si se svým šatníkem dokázala předsedkyně poradit.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 06. 05. 2020 14:00

Markéta Pekarová Adamová se v politice angažuje již od roku 2010 a předsedkyní strany se stala minulý rok. Pětatřicetiletá politička razí heslo, že žena může budovat kariéru, ale přitom mít šťastnou a spokojenou rodinu. Zajímavostí je, že má na své paži arabským písmem vytetovaná jména členů své rodiny. Toto tetování si nechala udělat během své dobrovolnické činnosti v Maroku. A proč zrovna arabsky? Důvod je jednoduchý. Prostě se jí arabština líbí.

Nenáročné líčení a dokonalá postava

S líčením to paní předsedkyně nijak nepřehání. Řasenka, lehký make-up a někdy linky či rtěnka, což v jejím případě není na škodu. Navíc se svým krátkým sestřihem vybočuje a její obličej se díky tomu stává zapamatovatelným. Politička je velkou milovnicí sportu, jak je patrné z její dokonalé postavy. Proto si v oblékání může dovolit téměř cokoliv. Jelikož ale zastává důležitou funkci, určitě by neměla brát na lehkou váhu dresscode.

Oblíbené tmavé barvy a žádná extravagance

Pekarovou Adamovou nejčastěji vídáme v tmavých barvách. Sází na jistotu, a tak se žádných velkých výstředností nedočkáme. S její štíhlou postavou a krátkými vlasy jí velmi sedne pánský styl. Tedy kalhoty, sako a košile doplněné o drobné šperky. Chybu ale neudělá, ani když si vezme elegantní pouzdrové šaty a ukáže okolí, že i ona může být za křehkou dámu.

Šperky ano, ale ne moc

Paní předsedkyně není žádnou velkou fanynkou šperků. Náušnice preferuje spíše ve formě peciček, náramky téměř žádné. Náhrdelníky také nejsou jejím dennodenním doplňkem, a co se týče prstýnků, má jen dva – a to snubní a zásnubní. Ale proč ne. Ono někdy méně znamená více.

NA MÓDNÍ STYL MARKÉTY PEKAROVÉ ADAMOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články