Móda z plesu Českého rozhlasu: Kostková se pochlubila dekoltem, Sestini Hlaváčková dokonale sladěným manželem

Móda z plesu Českého rozhlasu: Kostková se pochlubila dekoltem, Sestini Hlaváčková dokonale sladěným manželem
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Ples Českého rozhlasu moderovali Václav Kopta s Terezou Kostkovou.Tereza předvedla úchvatnou červenou róbu od své oblíbené módní návrhářky Tatiany Kovaříkové s hlubokým výstřihem.Slavnostní večer se nesl v duchu oslav 100 let Českého rozhlasu.Do pražského Obecního domu zavítala také bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková s manželem.+ 11 fotek+ 12 fotek

Pražský Obecní dům letos opět ožil tradičním plesem Českého rozhlasu, který si tentokrát připomínal 100. výročí rozhlasového vysílání u nás. Večerem hosty provedli Václav Kopta s Terezou Kostkovou a hosty roztančilo vystoupení zpěváka Miraie Navrátila s taneční partnerkou ze StarDance. Akci si nenechala ujít ani bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která se s manželem sladila v modrých barvách.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 03. 2023 09:30

Mezi pozvanými hosty pochopitelně nechyběly hvězdy rozhlasového vysílání, k nimž patří například Aleš Cibulka a jeho partner Michal Jagelka. Slavnostní událost ovšem přilákala i celebrity, jako jsou herečka Libuše Švormová nebo Naďa Konvalinková. Obě dámy vsadily na velkou večerní v černé barvě a Libuše své šaty sofistikovaně doplnila elegantním závěsem z perel.

Andrea Sestini Hlaváčková se sladila s manželem

Bývalá profesionální tenistka Andrea Sestini Hlaváčková oblékla na slavnostní událost tmavě modré šaty z OUI Boutique Prague a v barevném tónu dokonale ladila se svým manželem, Italem Fabriziem Sestinim. Dvojnásobná grandslamová šampionka ve čtyřhře doplnila róbu černým psaníčkem a blonďaté vlasy nechala zvlnit a volně splývat na stranu.

Vášnivě rudá Tereza Kostková

Moderátorka Tereza Kostková provázela hosty večerem v působivé rudé róbě s blyštivými kamínky v oblasti ramen a dekoltu, který byl odvážnější, než jsme u herečky zvyklí. Kostková většinou ve výběru šatů sází na módní návrhářku Tatianu Kovaříkovou a ani tentokrát to nebyla výjimka. Tyto šaty jsem Tereze šila před dvěma lety na StarDance. Jsem ráda, že jsou nadčasové," prozradila webu Lifee.cz samotná návrhářka.

Róbu Tereza doplnila rudou rtěnkou a vlasy nechala vyčesat do slušivého drdolu, který je trendem letošní plesové sezóny. „Já raději mluvím, než účinkuji, ale tančit budou jiní. Například Mirai Navrátil s Lenkou Návorkovou,“ prozradila Tereza na tiskové konferenci Českého rozhlasu.

Mirai se Navrátil ke StarDance

Jak Kostková naznačila, své taneční umění letos hostům plesu předvedl zpěvák Mirai Navrátil se svou taneční partnerkou ze StarDance Lenkou Norou Návorkovou. Mirai se oblíbené televizní soutěže zúčastnil v roce 2021, ovšem musel ji předčasně opustit kvůli nákaze covidem. Teď mohl v pražském Obecním domě své taneční umění oprášit a dle reakcí hostů je Mirai stále ve formě. Kdo ví, jak by soutěž tenkrát dopadla, kdyby nemusel odstoupit...

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články