Móda z premiéry muzikálu The Bodyguard: Burešová v průhledném korzetu, Brožová v modrém saténu a Vaňková ve flitrech

Móda z premiéry muzikálu The Bodyguard: Burešová v průhledném korzetu, Brožová v modrém saténu a Vaňková ve flitrech
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Hlavní hvězdu muzikálu The Bodyguard Evu Burešovou přišel do divadla podpořit partner, šéfkuchař Přemek Forejt. Zpěvačka mimo jiné zaujala přítomné průsvitným korzetem.Eva Burešová je hotový chameleon, na konci představení se oblékla do červených flitrů.Kostýmní výtvarnice Michaela Horáčková s manželem Michalem Horáčkem a dcerou Julinkou, ze které už je velká slečna.Také zpěvačka Šárka Vaňková se zahalila do flitrů. Jak prozradila Lifee.cz, šaty sehnala v půjčovně.+ 25 fotek+ 26 fotek

Premiéra muzikálu The Bodyguard proběhla ve velkolepém stylu. Hlavní hvězdu představení Evu Burešovou (29), která zpívá náročné party Whitney Houston, pochopitelně přišel podpořit partner Přemek Forejt (35). Nepsaným dress codem byly na premiéře flitry a oblékly je Tereza Mašková (26) nebo Šárka Vaňková (35). Kdo se naopak dopustil módního faux pas?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 03. 2023 09:48

Zpěvačka Eva Burešová do poslední chvíle bojovala s virózou, byť si náročný part už před diváky stihla vyzkoušet. I tak nervy pracovaly na sto procent. Její alternace, zpěvačka Tereza Mašková, naštěstí byla v divadle připravená zaskočit.

Evu Burešovou zrazoval v den premiéry hlas

„Hlas je hudební nástroj a někdy se stane, že pro to ani nic neuděláte a zpíváte vše s přehledem a s lehkostí, kterou si užíváte. Jiné dny jsou náročnější a vy si nevíte rady. Včera byl pro mě jeden z těch náročnějších večerů, kdy jsem místy propadala smutku i vzteku, ale i tak věřím, že si diváci představení užili," shrnuje Eva své pocity z premiéry. Největší oporou jí byl partner, šéfkuchař Přemek Forejt.

Šárka Vaňková v šatech z půjčovny

Nepsaným dress codem večera byly v Hudebním divadle Karlín flitry a celebrity si s tím poradily po svém. Ukázkově oblečená přišla například Šárka Vaňková, kterou do divadla doprovodil kolega Petr Vondráček. „Oblékla jsem zlaté šaty s flitry. Myslím, že náladu představení to skvěle podtrhuje. A ne, nejsou od žádné slavné módní návrhářky, mám je z půjčovny v Hradci," práskla na sebe finalistka historicky první SuperStar.

Tereza Mašková zazářila ve flitrech

V divadle se Šárka ostatně setkala také s kolegyní Terezou Maškovou, která stejnou soutěž vyhrála v jiném ročníku. Teď Tereza alternuje českou superstar Evu Burešovou v její náročné muzikálové roli. Do divadla si ale pro tentokrát přišla odpočinout a představení si vychutnat také z jiného pohledu. „Nemohla jsem jinak a i já oblékla flitry. Tyhle šaty má na svědomí módní návrhář Dominik Navrátil, se kterým spolupracuji," prozradila nám Tereza. Své růžové vlasy pro tentokrát nechala nakulmovat a v hledišti tak dokonale zazářila.

Nechyběli Leoš Mareš ani Michal Horáček s dcerou

Mezi dalšími pozvanými hosty nesměl chybět moderátor Leoš Mareš (46), který oblékl dress codem předepsané kvádro, Oskar Hes (24) v barevném bomberu - byť nám před premiérou sliboval flitry - nebo herečka Kateřina Brožová (55) v tmavě modré róbě od návrháře Ralpha Laurena.

Kostýmní výtvarnice Michaela Horáčková, která navrhla pro muzikál všechny náročné kostýmy, do divadla pozvala svého manžela Michala Horáčka (70) a zanedlouho dvanáctiletou dceru Julii, ze které vyrostla sympatická a velmi pohledná mladá dáma. Dcerou se pochlubila také zpěvačka Michaela Nosková (39), která svoji Elišku (12) pomalu uvádí do vod českého showbyznysu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články