Módní styl zpěvačky Adele před a po zhubnutí 40 kil: Z boubelaté holky v kulichu a legínách je dáma v krásných róbách

Zpěvačka Adele slaví 35: Jak se změnil její módní styl před a po zhubnutí 40 kil
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Adele na začátku své kariéry na Nationwide Mercury Awards 2008. Diblík v mini.V tomto outfitu s barevnou čapkou dorazila v červnu roku 2008 na Late Show with Davida Lettermana. Adele v roce 2008 na benefičním večeru v New Yorku. Zdá se, že na svém stylu právě začala pracovat.Předávání hudebních cen Brit Awards v roce 2008 v Londýně už Adele pojala velkolepěji.+ 16 fotek+ 17 fotek

Britská zpěvačka Adele slaví 35. narozeniny. Pojďme nahlédnout do jejího šatníku a prozkoumat její styl v průběhu zářné, téměř dvě dekády dlouhé kariéry. Rozhodně to od prvních krůčků nebyla vycizelovaná hvězda pódií a stejně dramatickou proměnu zažil i šatník, který Adele doprovází v soukromí. Do něj se v neposlední řadě promítlo zpěvaččino dramatické zhubnutí.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 05. 05. 2023 08:00

Vkus a šatník britské divy nebyl vždy tak vytříbený jako v posledních letech. Počátky své kariéry by zřejmě, bráno z hlediska vkusu, zpěvačka ráda poupravila. Není se ale čemu divit. Baculka s typicky britskými rysy i vizáží nevěnovala módě tolik pozornosti, s postupným vzrůstem popularity ale podlehla kouzlu vytříbeného stylu a poslední roky prezentuje okouzlující proměnu v dokonalou dámu.

Adele postupně víc a víc tíhla k elegantním siluetám

Už v průběhu prvních let své nenapodobitelně úspěšné kariéry začala držitelka Oscara za píseň k bondovce Skyfall na svém vzhledu intenzivně pracovat. Postupně shazovala nadbytečná kila, místo vytahaných tunik a nedbalých drdolů víc a víc tíhla k elegantním siluetám a perfektně propracovanému vlasovému stylingu.

Kila navíc ji ale nikdy příliš netrápila, poprvé se k nim obsáhleji vyjádřila až po kritice od Karla Lagerfelda, který v reakci na její kypřejší tvary nešetřil nepochopením. “Nikdy jsem neměla ambice být hubená jako modelky v módních časopisech, reprezentuji většinu normálních žen a jsem na to pyšná,” poznamenala tehdy pro magazín People na adresu veleúspěšného, ale kontroverzními výroky proslulého módního tvůrce.

Nová figura Adele v černých minišatech

Když se však po několikaleté pauze, kterou dopřála své kariéře, objevila na Instagramu její fotografie v černých minišatech, svět zůstal v úžasu hledět. Všem vyrazila dech její nová podoba, Adele se totiž podařilo zhubnout celých 40 kilogramů. Šaty, ve kterých na fotografii zapózovala, se staly novým must have nejen pro všechny její fanynky.

Dnes je pro ni, vedle dokonalých rób od takových značek, jako je Louis Vuitton nebo Armani, a stejně vytříbených druhů oblečení, kterému holduje v soukromí, typický i velmi výrazný make-up s nápadnými očními linkami a perfekcionisticky vytvarovanými rty. Těmi dovede, vedle nenapodobitelného pěveckého projevu, velmi výrazně vyjadřovat také aktuální emoce. Grimasami, které umí držitelka 16 cen Grammy vykouzlit, baví a rozveseluje své fanoušky po celém světě. Tak všechno nejlepší, Adele Laurie Blue Adkins!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články