Nejkrásnější Vánoce každé ženy? Díky dárkům, které podpoří její krásu!

Nejkrásnější Vánoce každé ženy? Díky dárkům, které podpoří její krásu!
Zdroj: Pixabay

Také vás všichni bombardují otázkami, co byste si přála pod stromeček? Sama nevíte a nemáte čas projíždět desítky webů a hledat, co vás zaujme? Pak si projeďte náš výběr toho nejlepšího, co můžete letos od Ježíška dostat, abyste se cítila krásná, vitální a sexy.

Speciální projekt
Speciální projekt 26. 11. 2020 10:19

Vánoce jsou brzy tady a vy možná ještě nemáte nakoupené všechny dárky pro své maminky, kamarádky či kolegyně, pak nezoufejte a podívejte se na naše tipy, které udělají radost každé ženě, která o sebe ráda pečuje a záleží jí na tom, jak vypadá a jak se cítí.

Vánoční kosmetické rozmazlení

Capri

Kvalitní kosmetika vykouzlí krásný úsměv u každé ženy, což teprve když je unikátní, česká, vyrobená z čerstvých a pleti prospěšných surovin. Přesně taková je česká Kosmetika Capri vyrobená z kozích ingrediencí, kterých je v některých produktech až 30 %, což je velmi vysoké množství.

Každý jeden produkt má svoji dokonale vyváženou recepturu z kozího mléka, tvarohu, syrovátky, kolostra. Tyto suroviny jsou bohaté na hydratační látky, aminokyseliny i minerály a díky tomu bohatě vyživují a chrání naši pleť.

Vše je vyráběno a s láskou baleno ve výrobním závodě obci Čím nedaleko Prahy. Spolehnout se tedy můžete na to, že produkty jsou čerstvé i vysoce kvalitní. Na www.kosmetikacapri.cz můžete nyní vybrat dárky pro své blízké v podobě vánočních balíčků či poukázek ve znamení zvěrokruhu.

Nakombinovat si ale můžete i svůj vlastní balíček. Za vyzkoušení určitě stojí produkty značky Le Chaton, které jsou dokonalou výživou pro pleť především v zimě. Jde o Denní krém Agilé Jour K – ideální proti vráskám, Noční krém Nuit K – taktéž proti vráskám a Noční olejové sérum Platine N s kyselinou hyaluronovou. Kosmetika Capri doručuje zcela zdarma a přeje Krásné Vánoce všem!

Zodpovědná krása

Head & Shoulders

Společnost P&G Beauty představila inovaci obalů svých značek péče o vlasy, které mají změnit způsob, jakým spotřebitelé nakupují, používají a likvidují šamponové lahve, a pokračuje ve svém závazku konat dobro v oblasti péče o krásu. Pokud tedy chcete myslet na přírodu a darovat někomu vánoční dárek, který má smysl, sáhněte po stylové opakovatelně plnitelné láhvi na šampón. Značky Head & Shoulders, Pantene, Herbal Essences a Aussie zavedly systém doplňování šamponových lahví, který se bude skládat z opakovaně použitelné 100% hliníkové lahvičky a sáčku z recyklovatelného plastu s náplní, jež obsahuje o 60 % méně plastu na 1 ml oproti klasické plastové šamponové lahvi.

Rollery z přírodních materiálů

www.svetmineralu.cz

Pokud každý rok vybíráte parfém nebo krém, buďte letos originální a zkuste něco jiného. Hitem letošních Vánoc jsou rozhodně rollery z přírodních minerálů. Jejich příjemná masáž a vibrace minerálů dodá pokožce svěžest a také pomůže, aby se krém lépe vstřebal a zvýšily se jeho účinky. Chybu neuděláte ani s dárkem v podobě harmonizující vody, která dopomůže celkové pohodě. Přírodní beauty produkty naleznete na www.svetmineralu.cz. A pokud si nejste jisti, co chcete, celý web si projeďte, vybírat totiž můžete i z náramků nebo jiných produktů.

Relaxujte ve vaně

Dramacol

Namixujte si balíček Flower Shower a hýčkejte se opojnými sprchovými krémy a oleji, tělovým máslem i masážními olejíčky. Voní jako čerstvě natrhané frézie, růže či šeřík, takže už jen vybrat si, bude čistá radost! Dermacol má ale v nabídce i další řadu dárkových balení. Vybrat si můžete na www.dermacol.cz.

Kvalitní vlasy, pleť i nehty

Inca Collagen

Kolagen je hitem dnešní doby. Pokud si na užívání vybereme skutečně kvalitní kolagen, jakým je Inca Collagen, můžeme totiž efektivně kompenzovat přirozený úbytek této bílkoviny. Benefity jsou obrovské. Kolagen může pomoci posílit celý pohybový aparát, což znamená, že díky tomu tělo lépe zvládne běžnou i nadměrnou zátěž. Také zlepšuje růst vlasů a podporuje jejich kvalitu, protože slouží jako jedna z hlavních živin pro vlasy. Kolagen obsahuje důležité aminokyseliny, které si tělo přes kůži bere na tvorbu vlasového keratinu. Ten je tím kvalitnější, čím lepší živiny získává. Je proto účinnou cestou jak zastavit vypadávání vlasů, zlepšit jejich kvalitu, případně jej lze užívat jako prevenci a součást péče o vlasy.

Inca Collagen je doplněk ve formě prášku, který se připravuje rozmícháním ve sklenici vody nebo džusu. Inca Collagen představuje ověřený český produkt s obrovským množstvím spokojených zákazníků, který má svoje pevné místo na trhu už 5 let. Získejte teď výhodný vánoční  dárkový balíček kolagenové kúry od Inca Collagen. Jednak se tři měsíce s kolagenem doporučují jako dostatečný čas, aby měl šanci zaúčinkovat a projevit se. Dostanete tři balení Inca Collagenu, tři vitamíny C s dopravou zdarma, plus dárek navíc.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články