Objevte kouzlo a účinek kozího mléka v české kosmetice

Objevte kouzlo a účinek kozího mléka v české kosmetice
Zdroj: www.kosmetikacapri.cz

Kozí mléko je nesmírně bohaté na aminokyseliny a minerály. Obsahuje vzácné mastné kyseliny, které blahodárně působí na naši pokožku. Je bohatým zdrojem přírodních hydratačních látek a jeho účinky na naši pleť jsou téměř zázračné. Proto jsou čerstvé suroviny jako kozí mléko, syrovátka, tvaroh i kolostrum základním stavebním kamenem známé české značky Kosmetika Capri.

Speciální projekt
Speciální projekt 01. 10. 2020 11:22

Co takhle dopřát si vysokou kvalitu?

Přírodní hydratační látky jsou v kosmetice důležité. Podle Ing. Jitky Polákové, ředitelky české značky Kosmetika Capri dokonce klíčové. „Účinky hydratačních látek z kozího mléka jsou při pravidelném používání kosmetiky viditelné velmi brzy, někdy to bývá už po 14 dnech,“ vysvětluje paní Poláková a dodává: „Kozí kosmetika s vysokým podílem kozích surovin, což ta naše opravdu je, má vysoce výživný a anti-aging efekt.“

Kosmetika Capri je na trhu již 25 let. Své kosmetické přípravky vyvíjí a vyrábí v obci Čím nedaleko Prahy. Produkty jsou lokální, vždy čerstvé a vysoce kvalitní. Firma představila světu již více 90 originálních receptur pod značkami: La Chèvre, Le Chaton, Capramedic. Recept každého produktu má přesné zákonitosti. Poměr všech surovin a kozích ingrediencí je dokonale vyvážený. Každá receptura je individuálně doplněna o suroviny mořského původu a rostlinné extrakty jako jsou například jahody, růže, avokádo a mnoho dalších.

Jak pečovat o pleť na podzim?

Na podzim bývá naše pleť obecně citlivější a náchylnější k různým neduhům. „To je způsobeno především letním sluněním, dehydratací, střídáním venkovních a vnitřních klimatizovaných prostorů a občasným letním větrem, který téměř ani nezaznamenáte, ale Vaše pleť ano,“ vysvětluje paní Poláková.

Dodržování některých doporučených postupů může rychle pleť nakopnout a dostat do skvělé kondice. Proto, aby byla Vaše pokožka zdravá, krásná a svěží zároveň, je potřeba dbát na pravidelné čistění a následnou péči ráno i večer. Dodržovat byste měli určitě těchto 5 základních kroků: 1. Každodenní čištění pleťovou vodou 2. Dokonalý peeling 3. Vhodný denní krém 4. Výživný noční krém 5. Pleťové sérum.

Kosmetika Capri pro Vás připravila podzimní balíček složený z těchto 5 produktů. Objednávat si ho můžete až do 31. října 2020 za zvýhodněnou cenu 1 995 Kč na www.kosmetikacapri.cz.

Pojďme na jednotlivé kroky:

Prvním krokem je důkladné, každodenní čištění pleti. Vyzkoušejte Pleťovou vodu Sensitive značky Le Chaton. Skvělé na ní je, že neobsahuje žádný líh, nevysušuje a uklidňuje. Je určena k hloubkovému a šetrnému čištění citlivé pleti. Příznivě ovlivňuje pleť s výskytem žilek. Jemně opalizuje, tonizuje a osvěžuje. Obsahuje syrovátku z kozího mléka a díky tomu upravuje bariérovou funkci a mikrobiom pokožky a zároveň pokožku hydratuje. Cena je 278 Kč / 200 ml.

www.kosmetikacapri.cz

Druhým krokem, který provádějte 2 – 3 x týdně, je peeling obličeje. Používejte Peelingový gel s avokádovým olejem Le Chaton. Je velmi lehký, hydratační a pleti dodá zářivý a svěží vzhled. Šetrně čistí pleť a odstraňuje odumřelé buňky. Jde o exfoliační gel s obsahem ekologických abrazivních zrníček. Jeho hlavní aktivní látkou je zklidňující extrakt z Boswellia Serrata (kadidlovníku) Soothex® - obsahuje terpeny, které mu dodávají charakteristickou vůni a kyselinu boswellovou, celkově zklidňuje a zmírňuje začervenání pleti. Cena: 278 Kč / 200 ml.

www.kosmetikacapri.cz

Na ráno si vyberte co nejvhodnější denní krém s vysokou hydratací. Pro podzimní období je skvělý Denní omlazující krém s růžovým olejem Le Chaton. Jde o velmi jemnou emulzi obsahující intenzivní hydratační a vitaminové složky, které blahodárně působí na zklidnění a regeneraci pleti. Má detoxikační účinky. Emulze je velmi lehká, příjemná, dobře se roztírá a nádherně voní. Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Přírodní komplex účinných hydratačních komponentů zajišťuje pleti potřebnou vlhkost a chrání ji před ztrátou vody. Cena krému je 548 Kč za 50 g.

www.kosmetikacapri.cz

V noci pleť intenzivně regeneruje. Výběr nočního krému je tedy velmi důležitý. Doporučujeme sáhnout po Nočním regeneračním krému s růžovým olejem Le Chaton.  Má také velmi příjemnou konzistenci, zvyšuje jemnost a jas pleti, posiluje její pevnost a pružnost, omezuje tvorbu vrásek. Je určen pro noční ošetření citlivé, zvláště suché a zralé pleti. Díky obsahu mastných emolientů a vosku, tvoří na pleti ochranný film, který je zvlášť vhodný v podzimním i zimním období, či pro péči o namáhanou a velmi vysušenou pleť. Krém dokonale vyhlazuje pokožku, podporuje vitalitu a regeneraci, reguluje tvorbu kožního mazu a zklidňuje záněty. Cena krému je 548 Kč za 50 g. Oba růžové krémy - denní i noční - jsou plné čerstvých rostlinných buněk. Ty jsou vyráběny podle patentované technologie jemné enzymatické extrakce biologicky aktivních látek z rostlin ve formě čerstvých buněk se zachováním svých přirozených vlastností.

www.kosmetikacapri.cz

Posledním, ale opravdu extrémně důležitým krokem je používání séra. Sérum naneste vždy pod krém - na den i noc. Jedno z nejvhodnějších je Omlazující sérum Retinol Like značky Le Chaton s protivráskovým působením. Zjemňuje, revitalizuje a zlepšuje vzhled pleti. Zpomaluje účinky stárnutí. Jedná se o tu nejlepší anti-aging péči pro citlivou pleť. Obsahuje látku Luremin® v takovém množství, při kterém dochází ke zvýšení syntézy kyseliny hyaluronové až o 70 %. Ta podpoří tvorbu kolagenu v kůži o 8 % už za 8 dní, což je úžasné! Podobně funguje látka Retinol, ale rozdíl je v tom, že Luremin® je netoxický a nelze se s ním předávkovat. Cena séra: 508 Kč / 15 g.

O Kosmetice Capri

Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábějí v Čími u Nového Knína, jsou lokální a tím pádem způsobují minimální dopravní a skladovací zátěž, nezatěžují výrobou ani svými obaly životní prostředí, jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování živočišného druhu - koz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články