Plavkové léto Ivy Kubelkové: Inspirujte se modely této sexy bohyně

Plavkové léto Ivy Kubelkové: Inspirujte se modely této sexy bohyně
Zdroj: Instagram Ivy Kubelkové
Souboj leopardího vzoru s puntíky. Který vyhrává u vás?
Plavky s puntíčky jí opravdu sluší. Důkazem toho jsou i spousty kladných komentářů na jejím Instagramu.Iva ví, že ke kvalitnímu životu je potřeba umět relaxovat. Tento model si vzala do Lázní Bělohrad.Nezapomíná ani na kvalitní krém na opalování. Odvážnější lemování tohoto modelu vynikne právě na dobře opálené pokožce.+ 4 fotky+ 5 fotek

Málokdo by modelce Ivě Kubelkové hádal její věk. I ve 43 letech si umí udržet svěží a mladistvý vzhled. A totéž platí o módě. Jaký styl plavek zvolila na toto léto? Klasický i odvážnější! Nechte se inspirovat...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 21. 08. 2020 10:09

Moderátorka, herečka a zpěvačka Iva Kubelková je inspirací pro mnoho žen. Jako bývalá Miss ČR byla ideálem krásy, z čehož ale netěží celý život. Naopak, úspěch v soutěži dokázala proměnit ve smysluplnou práci skvělé moderátorky a herečky. Cit pro módu ji ale stále neopustil. I letošní plavková sezóna dokazuje, že její styl je vskutku hvězdný.

Je cílevědomá

Do soutěže krásy Miss ČR se přihlásila ve druhém ročníku střední školy.  Vítězství v soutěži, a povinnosti z toho vyplývající, ji však neodradily od úspěšného dokončení ekonomické školy a následného získání magisterského titulu v oboru Sociální a masová komunikace.

Po modelingu přišlo herectví

Dva roky po vítězství v Miss strávila na přehlídkových molech a před objektivy fotografů. Pak přišla nabídka na divadlo a televizi. Podařilo se jí začít na opravdu velkých projektech, jako byla kupříkladu reality show Vyvolení, magazín Top Star a seriál Velmi křehké vztahy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Pool time 💙 with @dermacol_cz_sk #summertime #ochrana #opálení #českáznačka #tradice #kvalita

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova),

Sebezdokonalování

Jak už bylo řečeno, Iva nesází jen na svou krásu a se svou povahou puntičkářky na sobě neustále pracuje. Vyzkoušela si už mnoho profesí, je dokonce i úspěšnou podnikatelkou, nejvíce jí však sedí moderování. V současnosti připravuje vydání debutového alba "Jak moc mne znáš".

Podporuje své děti

Iva se modelingu věnuje již jen okrajově. Pomyslnou štafetu po ní přebírá dcera Natálka. Zatím se o ni nebojí, protože ještě nepracuje v zahraničí. Bránit jí v tom, aby si splnila sen, ale Iva nechce, právě naopak. Prý je ráda, že pozná svět modelingu a sama zjistí, zda by se mu chtěla věnovat i nadále. Prioritou ale stále zůstává vzdělání.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články