Podzimní nástrahy: Nepodceňujte péči o močové ústrojí a nastolte v těle střevní pohodu

Vaše břicho se bude hodně často připomínat.
Zdroj: unsplash.com

O tom, že bychom měli na podzim posilovat imunitu jste již jistě slyšeli. Neměli bychom však zanedbávat ani péči o močové ústrojí, protože záněty močového měchýře jsou na podzim více než časté a také bychom se měli dostatečně starat o střevní mikroflóru.

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 09. 2020 12:40

Podzim je tu a s ním i citelné ochlazení, studená rána a občas mrazivé noci. Naše imunita dostane v příštích týdnech zabrat, je tedy nutné ji podporovat a dbát na to, aby se do našeho těla dostalo dostatek vitamínů, které si poradí s nepříjemnými virózami. Podzim je také obdobím, kdy ženy často trpí záněty močových cest, což bývá někdy doprovázeno nepříjemnou řezavou bolestí. A co teprve starost o naše střeva? Trápí vás časté zácpy nebo hemoroidy? I tomu můžete správnou péči předejít.

Česnekem k plnému zdraví

Allivictus

Král všech králů, česnek, napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, je také tradičně využíván k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Je také tradičním a osvědčeným přírodním antibiotikem, antivirotikem, antimykotikem. Jeho afrodiziakální a libidózní účinky jsou známé tisíce let. Jedinou nevýhodou je nepříjemný zápach, který nám po jeho konzumaci dlouhou dobu vychází z úst.

Vyzkoušejte tedy kvalitní doplněk stravy Allivictus z českého a slovenského česneku, který krátce po aplikaci nezanechává nepříjemnou pachovou stopu. Již po velmi krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele. Neobsahuje sladidla, umělá barviva ani konzervanty a je vhodný i pro malé děti. Na video o všem příznivých účincích Allivictu se můžete podívat ZDE!

Brusinky fungují už od nepaměti

Naturevia

Když se objeví první nepříjemné příznaky v podobě pálení a řezání při močení nebo pokud jim chcete předejít, existuje osvědčená pomoc z přírody. Tou jsou Naturevia Mega Brusinky, které mají nově vylepšené složení. Přípravek obsahuje to nejlepší ze severoamerických brusinek i zlatobýlu. Koncentrovaný brusinkový extrakt Cran-Max se vyrábí z celého plodu. Díky tomu má garantovaný vysoký obsah proanthokyanidinů (PAC) a zabraňuje uchycení a množení škodlivých mikroorganismů v močovém měchýři.

Navíc použitá technologie BIO Shield, využívající brusinkovou vlákninu, ochrání aktivní látky před žaludeční kyselinou. Ty se pak mohou postupně uvolňovat a prodlužuje se jejich účinek.

Velmi důležitou roli hraje také zlatobýl. Výtažek z této byliny totiž působí močopudně a pomůže patogeny vypláchnout z močových cest. Zkrátka je to dobře sehraná dvojice, která se skvěle doplňuje. Společně podpoří zdraví a správnou funkci močových cest a pomůže vám se rychle dostat zpět do formy. Doplněk stravy Naturevia Mega Brusinky se zlatobýlem získáte v lékárně.

Při zácpě vsaďte na kvalitu z rukou přírody

Topnatur

Trápí vás zácpa a hemoroidy? Nepřehlížejte je a pečujte o svou střevní pohodu. ColonFit PLUS nabízí optimální nenávykovou kombinaci 100 % rostlinných látek pečujících o střeva. Dopřejte si jemnou vlákninu z osemení Jitrocele vejčitého – psyllia, obohacenu o prebiotikum (inulin), 7 unikátních probiotických kmenů a směs trávících enzymů a bylin. ColonFit PLUS je vhodný i pro diabetiky a celiaky. ColonFit lze také zakoupit ve verzi Basic vhodný pro těhotné a kojící ženy. Neobsahuje žádné chemické složky, příchutě, sladidla, ani geneticky modifikované suroviny. Dostupný je ve formě prášku i kapslí.

Mít čaj vždy při ruce se vyplatí

svetmineralu.cz

Kdo by neznal pozitivní účinky čaje na náš organismus. Jedná se o druhý nejoblíbenější nápoj hned po vodě. Čajů máme několik druhů jako je třeba bylinkový, zelený, černý nebo bílý. Jeho nespornou výhodou je, že se dá skvěle kombinovat s minerály. Když do konvičky čajem přidáte tromly, nebo surové kameny, zvýšíte tím působení čaje. Jak minerály nakombinujete je zcela na vás, ale pokud přeci jen byste si nebyli jisti, k dispozici jsou již nakombinované sety. V případě, že máte raději vodu a dáváte ji tak přednost před čajem, doporučujeme si vyrobit elixír z harmonizující vody.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články