Probuďte v sobě šelmu aneb Jak citlivě do svého šatníku dostat módní kousky se zvířecími vzory geparda, zebry či leoparda

Probuďte v sobě šelmu aneb Jak citlivě do svého šatníku dostat módní kousky se zvířecími vzory geparda, zebry či leoparda
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Koktejlové šaty, Never Fully Dressed, 2 890 Kč.Maxi šaty, Love Copenhagen, 3 890 Kč.Košilové maxi šaty, YAS, 999 KčOveral, Never Fully Dressed, 3 290 Kč.+ 31 fotek+ 32 fotek

Patří k stálým oblíbencům, s jarní vlnou potisků a vzorů inspirovaných zvířecí srstí či kůží ale přišla nová éra této mánie. Zebry, tygři i další výrazně zbarvení tvorové tak nadále okupují také naše letní šatníky. A najdete je i v podzimních...

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 03. 08. 2023 08:00

Nikdy z našich šatníků nezmizí. Jejich popularita střídavě klesá a stoupá, stálé místo mezi nejoblíbenějšími prvky ale nelze zvířecím potiskům nikdy odepřít. Pokud vyberete své zvířecí módní solitéry patřičně citlivě, vydrží vám na věky, aniž by ztratily na atraktivitě.

Zebry i leopardi opět v kurzu

A i teď, na vrcholu léta, jsou některé ze zvířecích motivů v plné síle zpět mezi hity. Monochromatický look zebry okouzlil před nedávnem tvůrce v módních domech Bottega Veneta či Tod’s, klasické motivy šelem zase zdobí mnohé kolekce Saint Laurent nebo Versace. U Valentina se svého času nechali okouzlit žirafami, a přestože oblíbenému motivu ubrali na přírodní barevnosti a sáhli po černobílé variantě, výsledkem byl velice líbivý motiv vhodný pro skvělé letní i podzimní kombinace.

Milovat “animal prints”, to neznamená nosit zebří pruhy či leopardí tečky vždy od hlavy k patě. Kouzlo se jako obvykle skrývá také v detailu. Ačkoliv nejen u zvučných módních značek najdete kousky jako trenčkot s tygřími pruhy či stejně megalomansky vzorované sukně a šaty, významnou položkou na vašem seznamu aktuálních zvířecích kousků by měly stát také doplňky. Pásek, kabelka do dlaně, boty, tímto směrem se vlna módních zvířecích motivů vydává právě v těchto týdnech. Samozřejmě ale není vstup do vaší snové šatny odpírán ani kompletně vzorovaným módním kouskům, určitě si je zamilujete na delší dobu.

Zvířecí potisky vyhlíží podzimní kolekce

Pouhý dotek přírody dovede pořádně rozvášnit monochromatické modely v béžových tónech, klasické černobílé outfity nebo minimalistický styling postavený na tradičním denimu. Zvířecí motiv učiní přítrž jednoduché normálnosti a je tou nejdokonalejší tečkou za každým vyladěným stylingem.

A přestože si stále jakž takž užíváme pravou letní atmosféru, lhostejno, jak poťouchle se nám to snaží rozmluvit aktuální počasí, je pomalu třeba vyhlížet trendy následujícího ročního období.

A už je to jisté. Vzory šelem, zeber a dalších oblíbených tvorů rozhodně s posledním letním dnem neztratí na aktuálnosti. S přehledem je přesunete do podzimního šatníku a zahnízdí v něm stejně profesionálně jako v tom aktuálním, plném slunce a žhavého vzduchu. Tedy, odhlédnete-li od dlouhodobější předpovědi počasí na příští dny a budete snít o dokonalém letním dni, alespoň prozatím.

Na vysoce trendy kousky se zvířecím motivem se koukněte do naší bohaté fotogalerie. Třeba tam ulovíte šaty, kabelku nebo boty.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články