To nejsou pánské spodky, ale módní trend pro ženy. Boxerky nosí na ven slavná modelka Bella Hadid, můžete i vy

To nejsou pánské spodky, ale módní trend pro ženy. Boxerky nosí na ven slavná modelka Bella Hadid, můžete i vy
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Modelka Bella Hadid a její trenýrkový look v modrobílé.Napodobit ji můžete pořízením luxusních trenkových šortek Alexander Wang. (7 000 Kč)Inspirace, jak je nosit přímo od značky Alexander Wang.Dostupnější varianty jsou ale také k dispozici. (Weekday, 649 Kč)+ 12 fotek+ 13 fotek

Nejdřív klasické dámské negližé, nyní se do popředí dere další z prádlových hitů. Tentokrát ale musíte zalovit v pánském šatníku, hitem posledních dní nejen dle celebrit jsou, zdá se, pánské boxerky. 

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 05. 08. 2023 09:00

Když se objevily v ulicích, samozřejmě u toho nechyběla taková jména jako Bella Hadid či Kendall Jenner. Ty vyměnily klasické letní šortky či kraťásky alespoň náznakem připomínající běžný svrchní oděv za další stěžejní položku spodního prádla hned mezi prvními.

Trend viditelného prádla se vstupem boxerek nošených běžně v ulicích tentokrát sází mnohem více na pohodlí - vzdušné trenýrky s volnými nohavičkami jsou pro letní sezonu jako stvořené. Tedy, kdyby stále nevypadaly především jako oděv pro relax v pohodlí domova.

Módní úlet na vašem letním wishlistu

Co naplat, módní diktát je neúprosný. Kraťásky jako z šuplíku vašeho partnera právě najdete na štendrech obchodů jako Zara nebo H&M. Ani zvučná jména módních domů ale nezůstávají pozadu. Svou pozornost jim věnují značky jako J.Crew, Polo Ralph Lauren, Alexander Wang nebo Acne Studios.

Přístup k nošení trenýrek můžete odkoukat od jejich nových milovnic. Boxerky podle Belly Hadid se nosí jako protipól k vysoce vykasaným ponožkám a teniskám (samozřejmě, že model Gazelle či Sambas od značky Adidas posune celý outfit o míli blíž k nejzásadnějším lookům těchto dní).

Kendall Jenner se zase nebála sáhnout po boxerkách jako spodní partii ke klasickému blejzru a bílé košili. A nazula si k nim, světe, div se, mokasíny. Školácký vzhled jejího outfitu dotáhla ještě klasická kšiltovka. Trenýrky ale zjevně ráda obléká i jako součást plážového outfitu nebo na procházku se psem. 

Alexa Chung vyrazila v boxerkách a bez podprsenky

Trend boxerek nemohla nechat bez odezvy ani Alexa Chung, britská modelka a návrhářka právem považovaná za jednu z módních ikon současnosti. Jak je ale jejím zvykem, propojila při hledání dokonalé módní variace oba zainteresované světy. Pověstné pohodlí modrobíle proužkovaných boxerek zkombinovala s brčálově zeleným tričkem na knoflíčky, které ležérně oblékla bez podprsenky. Zachytil ji přitom britský deník Daily Mail. V dolních partiích se ale Alexa rozhodla pro elegantnější vlnu a do mokasínů s podpatky si rošťácky nazula bílé ponožky. 

Vy se můžete při výběru pohodlného outfitu pro letní dny postaveného na ležérním negližé pánského střihu vydat cestou nejjednodušší. Obléci je s jednoduchým tílkem či topem, doplnit košilí a zůstat tak klidně doma. Není vždy nutné následovat všechny módní výstřelky za každých okolností.

Inspirací, jak naložit se stylingem postaveným na pánských boxerkách, najdete spoustu napříč sociálními sítěmi jako TikTok nebo Pinterest. A jejich nositelky se v invenci, se kterou k tomuto trendu přistupují, doslova předhánějí. Vydáte se podobnou cestou? 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články