Vánoční svátky bez stresu: Užívejte si nákupy i velkolepé přípravy s úsměvem

Rodinná pohoda se nedá ničím nahradit.
Zdroj: Pixabay




+ 3 fotky+ 4 fotky

Každá správná hospodyňka má před Vánoci pocit, že musí mít vše dokonalé. Nastává tedy kolotoč vaření, smažení, pečení, uklízení, nákupů a následného balení dárků. Prostě panika a stres, že se nic nestihne. Tyto pocity vás však ničí, ubližují vašemu zdraví i psychické kondici. Užívejte si proto přípravy na Vánoce díky Bachovým esencím v klidu a v pohodě.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 11. 2020 08:00

Od malička máme naučeno, že na Vánoce musí být doma vše čisté, uklizené, vyvoněné a připravené na dokonalý Štědrý den. Bohužel však úklid, nákupy i další přípravy často berou příliš mnoho energie. V dnešní situaci, kdy máme vše mnohem obtížnější než jakékoliv jiné Vánoce, to platí dvojnásob. Pořiďte si Bachovy esence a přestaňte přenášet svou nervozitu na rodinu a okolí.

Začněte se konečně společně těšit na Ježíška a užívat si nadcházející advent. Klid, pohoda a rodinná soudržnost je v této nelehké době to nejprospěšnější pro své zdraví, co můžete udělat.

Nyní si navíc můžete Bio Bachovky koupit v rámci Black Friday v termínu 26-29.11. 2020 s kódem BF19 se slevou 19 %!

Bio Bachovky

Přinášíme tipy na 6 Bachových esencí, které vám pomohou zvládnout všechny nástrahy Vánoc s úsměvem na rtech:

Tip č. 1: Rychlá pomoc při úklidu

SOS pomoc nejen pro rychlý úklid? Dezinfekční sprej na bázi bio esenciálních olejů ničí bakterie a plísně za pouhých 5 minut. Odstraňuje nežádoucí pachy a zanechává příjemnou vůni. Hodí se na použití do vzduchu, ale také na úklid, na ložní prádlo, toalety, boty, zvířecí pelechy aj.

Tip č. 2: Na pročištění vzduchu

Podzim a zima je období chladného počasí, kdy přestáváme větrat a vytváříme si ideální prostředí pro výskyt bakterií, virů, plísní nebo kvasinek. Čistící směs bio esenciálních olejů pomáhá dezinfikovat náš domov, vytvořit prostředí, ve kterém se nebude dařit nevítaným hostům.

Abychom byli schopni se tomu vyvarovat a předejít výskytu alergií, bakteriálnímu i virovému onemocnění a v neposlední řadě provonět náš domov. Ideální do aroma lampy nebo do difuzéru.

Tip č. 3: Nákupy bez stresu

Přeplněná nákupní centra, nepříjemné prodavačky a nakupující bez úsměvu a energie. I s tím se můžeme setkat a zkazit si náladu. Samotné nakupování nás může fyzicky vyčerpat a když se k tomu přidá nepříjemná atmosféra a nedej bože, když nám vyprodají nejdůležitější dárek, je čas na bio-bachovky.

  • Kombinovaná esence První pomoc, 20 mlIdeálně popíjet před návštěvou obchodního centra. Připravte si váš oblíbený nápoj a nakapejte do něj 4 kapky z této esence.
  • Roll-on Energie, 10 mlTento roll-on aplikujte na spánky, na solar plexus nebo na zápěstí, jakmile ucítíte, že vám dochází energie. Jakmile jsme bez energie, schází nám i trpělivost a pochopení pro okolí.
  • Kombinovaná esence První pomoc, 10 ml ve sprejiA pro nečekanou situaci mít po ruce v kabelce nebo v kapse kombinovanou esenci První pomoc ve spreji a ihned aplikovat.

Tip č. 4: Relax a zklidnění před dnem "D"

Těsně před „dnem D“ můžete pociťovat hysterii z toho, že jste vše nestihli. K tomu se přidá napětí, očekávání, aby vše dobře dopadlo a všichni byli spokojení. Pro zklidnění vnitřního napětí nastal čas pro Aura parfém První pomoc. Parfém přináší okamžitou úlevu. Nic za vás nevyřeší, prádlo nevyžehlí, ale vy se z toho nezhroutíte a doděláte, co je nezbytně nutné. V aura parfému se propojuje aromaterapii s Bachovou terapií – stačí jen jemně nastříkat nad sebe a nadechovat se. Přináší morální rovnováhu a harmonii, rychle zklidní a uvede do vánoční pohody.

Tip č. 5: Pro děti, aby si víc užili Ježíška:

Vánoce děti milují, ale zároveň tím, jak moc se těší na Štědrý den a dárky, bývají divočejší a nervózní – a to vánoční pohodě opravdu nepřidá. Opět pomůže aplikovat do vzduchu aura parfém, který kombinuje aromaterapii s Bachovou terapií. Navrací klidnější chování, přináší morální rovnováhu a harmonii. Rozprašujte v místnosti, kde se děti nejvíce pohybují, můžete provonět i jejich polštář před spaním. Toto pomůže, aby se děti dobře vyspaly a dočkaly se v poklidu Ježíška.

Tip č. 6: Pro vánoční pohodu s vůní „vánoc“

Vánoce – to jsou i vůně. Když zavřete oči, co se vám vybaví? Tóny koření a jehličí. A přesně do této atmosféry vás přivede směs aromatických bio olejů, které jsou namíchány tak, aby podtrhly nádhernou atmosféru – můžete je použít do aroma difuzéru i do aroma lampy. Voní po skořici, muškátovém oříšku, pomerančích a borovici.

Související články

Další články