Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Krainová ohromila fascinátorem, Sokolová pokládanou vlnou a Průšová messy drdůlkem

Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Krainová ohromila fascinátorem, Sokolová pokládanou vlnou a Průšová messy drdůlkem
Zdroj: Herminapress/Renata Bušková/koláž Lifee
Rozčesané vlny Karolíny Mališové hodnotí Honza Kořínek velmi dobře. "Můžeme vidět, že když se nechají spuštěné přední prameny a horní vlasy se sepnou do culíku, tak to rozčesané vlny krásně zvýrazní. Navíc se i pěkně odliší od jiných variant těchto vln, kterých jsem už během letošního festivalu viděl mnoho. Za mě hezké a povedené," říká Honza Kořínek o účesu Karolíny MališovéU účesů Lenky a Davida Limberských by ovšem Honza Kořínek pár úprav udělal. "Začal bych asi tím, že pánský střih u Davida Limberského mohl být propracovanější a možná i modernější. U Lenky Limberské to mám také trochu složitější," podotýká Honza Kořínek. + 8 fotek+ 9 fotek

S tématem lásky se vázal dress code na nejluxusnějším večírku na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Kadeřník Honza Kořínek se v dalším díle vlasové policie z Varů zaměřil na účesy pěti dam z modelingového světa. Vlasové kreace byly až na jeden případ dle jeho slov téměř bez chybičky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 03. 07. 2023 14:30

Večírek společnosti UniCredit je už několik let považován za nejluxusnější a ani letos tomu nebylo jinak. Kadeřník Honza Kořínek se podíval na pětici modelek, které byly letos mezi hosty, a zhodnotil jejich účesy.

Kdo měl naprosto bezchybnou vlasovou kreaci a čí účes by mohl být o chlup lepší, komentuje Honza Kořínek níže.

Simona Krainová s černým fascinátorem

Modelka Simona Krainová (50) si jednoznačně zaslouží titul DIVA. Simona je nádherná a sexy žena, která je dle mého názoru vždy dobře upravená a na této party to jen potvrdila. K výrazným šatům zvolila vlasy stažené do jednoduchého culíku a doladila fascinátorem z jemného tylu. Tleskám, povedené. Miluju doplňky a do vlasů obzvláště. Krásné.

Kateřina Sokolová s dokonale pokládanou vlnou

Modelka Kateřina Sokolová (34) mě překvapila. Snad ani nemám slov. Kateřina v pánském stylu s mokrým efektem doplněným pokládanou vlnou jen září a vypadá nádherně. Já miluji pánský styl na ženách, mokrý efekt ve vlasech a pokládané vlny obzvlášť. Takže za mě skvělá volba a já se jen radostí tetelím! Gratuluju, moc se mi to líbí.

Messy drdůlek Kateřiny Průšové

Kateřina Průšová (39) vsadila na takovou večírkovou klasiku. Kombinace utažených vlasů s messy drdůlkem v týle a popuštěné prameny okolo obličeje je taková hezká jistota. Myslím, že k celkem odvážnému modelu se mohla odvázat i ve vlasovém stylingu. Ale podtrženo sečteno – sluší jí to.

Trendy rozčesané vlny Karolíny Mališové

Dle mého očekávání se už poněkolikáté objevily trendy rozčesané vlny. Tentokrát je vynesla modelka Karolína Mališová (26) a nutno podotknout, že prostě vypadají dobře - navíc když máte takovou délku a kvalitu vlasů jako Karolína. Také můžeme vidět, že když se nechají spuštěné přední prameny a horní vlasy se sepnou do culíku, tak to rozčesané vlny krásně zvýrazní. Navíc se i pěkně odliší od jiných variant těchto vln, kterých jsem už během letošního festivalu viděl mnoho. Za mě hezké a povedené.

Utažený cop Lenky Limberské nesedl k šatům

Tohle je pro mě tedy trochu oříšek – začal bych asi tím, že pánský střih u Davida Limberského mohl být propracovanější a možná i modernější. U Lenky Limberské (39) to mám také trochu složitější. Zapletené copy mám rád, jen si myslím, že i copy mají několik podob a tenhle klasický utažený mi k celkovému vzhledu i s šaty prostě nějak nesedí...

Myslím, že kdyby se do účesu dodalo trochu struktury a spíše se povolil a roztahal, nepůsobilo by to tak upjatě a prvoplánově. Také by to možná tolik nesplývalo s prvky na šatech. Anebo bych klidně nechal vyniknout délce vlasu v rozpuštěných vyžehlených vlasech, nebo v hladkém culíku.


Kdo je Honza Kořínek?

Během deseti let se Honzovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Královských Vinohrad v Praze. Jeho Hair studio Honza Kořínek patří mezi oblíbená místa nejen úspěšných žen, podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i všech dalších žen. A hrstky mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klientky by se rozdal. Preciznost a profesionalita je samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní. Jako český vítěz prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Styl and Colour Trophy byl Česko reprezentovat v Paříži. Stál i ze velmi úspěšným pořadem o proměnách a společně se svým týmem našel „nové já“ pro stovky žen u nás.

Své vlasové kolekce už několikrát fotil a tvořil v zahraničí – Londýn, Paříž, Kodaň… Svůj um ale předvedl třeba i v Japonsku, Indii nebo Rusku. Několik let byl ambasadorem značky Kérastáse Paris pro Českou republiku. Jako umělec si čas od času létá v oblacích a až jednou hodí nůžky do šuplíku bude se věnovat bytovému designu anebo bude ve Španělsku pracovat v samoobsluze.


Jak to modelkám na večírku slušelo, se můžete podívat v galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články