Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Wet look Kašákové, vlny v šedinách Pořízkové i vysoký culík Vagnerové

Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Wet look Kašákové, vlny v šedinách Pořízkové i vysoký culík Vagnerové
Zdroj: Herminapress/Profimedia/Honza Kořínek/koláž Lifee
Jitka Schneiderová na večírku Möet & Chandon přišla v bílém modelu a sepnutých vlasech. "Já osobně mám tuhle její podobu, kterou předvedla na Möet party, rád. Je vidět, že tento vlasový styling mají se svým kadeřníkem vyzkoušený a prověřený a jen ho vždy lehce upgradují. Za mě: sepnuté vlasy – super, struktura – super a lehkost účesu také super. Spokojenost," hodnotí účes kadeřník Honza Kořínek. Vlasový styling Jitky Schneiderové v detailu. Jitka Schneiderová, Petra Nesvačilová a Jana Plodková společně na večírku. + 10 fotek+ 11 fotek

Sobotní odpoledne na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech patřilo prvním večírkům a kadeřník Honza Kořínek se podíval na stylingy hvězd na jednom z nich. Odpolední siesta s šampaňským v ruce vypadala kouzelně a známé české krásky předvedly nádherné vlasové kreace.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 02. 07. 2023 10:30

Druhý den karlovarského festivalu už měly osobnosti napilno a museli stihnout hned několik akcí včetně vyhlášeného večírku značky Möet & Chandon. Letošní ročník nešlo o opulentní večerní akci, ale odpolední "Přípitek za dobrou věc", kde si hvězdy ťukly, aby pomohly Klubu nemocných cystickou fibrózou.  

Móda byla uvolněnější, ale na vlasech si české hvězdy nechaly záležet, takže se na ně kadeřník Honza Kořínek podíval do detailu. Jak hodnotí účesy Hany Vagnerové, Jitky Schneiderové, Pavlíny Pořízkové, Denisy Dvořákové a Veroniky Kašákové? Podívejte se sami.

Vysoký culík Hany Vagnerové

Herečka Hana Vagnerová (40) se oproti zahájení MFF KV pěkně odvázala. Vysoký blond culík jí sluší a je to správná volba pro každou příležitost. Hodí se totiž snad ke všemu. Hanka má krásný obličej, a tak si může dovolit uhlazené vlasy, které mu dají vyniknout. Takže ano, tady je to v pořádku. Přiznávám ale, že v zrzavé barvě mi herečka přišla půvabnější.

Léty prověřený účes Jitky Schneiderové

Herečka Jitka Schneiderová (50) patří mezi stálice karlovarského filmového festivalu a její looky patří k těm povedenějším. Já osobně mám tuhle její podobu, kterou předvedla na Möet party, rád. Je vidět, že tento vlasový styling mají se svým kadeřníkem vyzkoušený a prověřený a jen ho vždy lehce upgradují. Za mě:  sepnuté vlasy - super, struktura - super a lehkost účesu také super. Spokojenost.

Do vln upravené šediny Pavlíny Pořízkové

Pavlína Pořízková ve svých osmapadesáti letech dokazuje hned tři věci – naprosto s přehledem si stále zaslouží titul topmodelka, ukazuje ženám, jak by se mělo stárnout s grácií a noblesou a také to, že v každém věku můžete být trendy. Moc mě na Pavlíně baví její přirozená barva vlasů – prosvětlení pěkně koresponduje s jejím přírodním odstínem a působí to velmi hezky. Krásné a moderní vlny a trocha lásky z ní udělaly největší hvězdu této party. Shrnuto – moje srdce plesá.

Wet look Veroniky Kašákové

Veronika Sovadina Kašáková (33) je moje srdeční záležitost, přiznávám. Známe se osobně a s jejími vlasy jsem už mnohokrát pracoval. Veronika za posledních deset let ušla velký kus cesty ve všech směrech. Její vkus je nyní vytříbený a povedený a na Möet party dorazila jako opravdová hvězda – wet look v kombinaci s vlnami mi přijde skvělý. Líbí se mi i jeho provedení, všeho je tak akorát. Podobně jako Aňa Geislerová na zahájení festivalu na mě na tomto večírku působí právě Veronika jako hollywoodská star.

Objemná hříva Denisy Dvořákové

Když to máš, tak to ukaž! Přesně tak by se dal shrnout vlasový styling modelky Denisy Dvořákové (34). Krásné letní plážové vlny jsou skvělým doplňkem jejích celkového looku. V těchto vlnách vynikne i její blond barva a vlny zároveň hezky vyvažují její celkem odvážný model. Takováto úprava vln se mi moc líbí.


Kdo je Honza Kořínek?

Během deseti let se Honzovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Královských Vinohrad v Praze. Jeho Hair studio Honza Kořínek patří mezi oblíbená místa nejen úspěšných žen, podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i všech dalších žen. A hrstky mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klientky by se rozdal. Preciznost a profesionalita je samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní. Jako český vítěz prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Styl and Colour Trophy byl Česko reprezentovat v Paříži. Stál i ze velmi úspěšným pořadem o proměnách a společně se svým týmem našel „nové já“ pro stovky žen u nás.

Své vlasové kolekce už několikrát fotil a tvořil v zahraničí – Londýn, Paříž, Kodaň… Svůj um ale předvedl třeba i v Japonsku, Indii nebo Rusku. Několik let byl ambasadorem značky Kérastáse Paris pro Českou republiku. Jako umělec si čas od času létá v oblacích a až jednou hodí nůžky do šuplíku bude se věnovat bytovému designu anebo bude ve Španělsku pracovat v samoobsluze.


Na nádherné variace účesů našich hvězd se můžete podívat ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články