Nejodvážnější outfity z Varů za první dva dny: Křenková a Němcová v průhledných modelech, Verešová s průstřihy a Hlaváčková ukázala celé nohy

Nejodvážnější outfity z Varů za první dva dny: Křenková a Němcová v průhledných modelech, Verešová s průstřihy a Hlaváčková ukázala celé nohy
Zdroj: Herminapress, Profimedia/koláž Lifee
Ve výběru odvážných šatů málokdy chybí modelka Andrea Verešová. Moc dobře ví, jak dokonalou figuru má, a tak si může dovolit i takto dramatické průstřihy.Krásné černé šaty pocházejí z dílny modelčiny oblíbené návrhářky Jany Pištějové. Vršek se spodkem drží pohromadě jen dva uzoučké pruhy látky vepředu a vzadu.Nejvíc se ale ve Varech zatím odvázala herečka Eliška Křenková, která dorazila na slavnostní zahájení v černé, zpola průsvitné róbě z dílny Lukáše Macháčka.Při pohledu zezadu bylo všem jasné, jak vypadá hereččin zadeček. Mít s sebou Eliška ještě koloběžku, mohla strčit do kapsy i chytrou Horákyni.+ 9 fotek+ 10 fotek

Divoké průstřihy, dlouhatánské rozparky či průsvitné látky. Ani na letošním karlovarském filmovém festivalu není nouze o odvážné róby. Na tenký led se tentokrát vydaly modelka Andrea Verešová, herečka Eliška Křenková a pozadu nemohla zůstat ani bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Přinášíme vám přehled těch nejdráždivějších rób z úvodních dvou dnů filmařské události roku.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 07. 2023 20:30

Předem nutno podotknout, že hvězdy si, krom drobných faux pas, zatím vedou stran módy dobře. Žádná vypadlá ňadra či nezáměrně koukající spodní prádlo jsme na červeném koberci nezaznamenali. Přesto se našly dámy, které volbou své róby zaujaly především mužskou pozornost. Které to byly?

Andrea Verešová a Annet X v šatech s průstřihy

Ke stálicím festivalu a nejlépe oblékaným ženám vůbec patří slovenská modelka Andrea Verešová (43). A nezklamala ani letos. Pro slavnostní zahájení si zvolila černé opnuté šaty z dílny Jany Pištějové s tolika průstřihy, že možná byla ráda, že jí po celý večer držely pohromadě a neukázaly víc, než by bylo záhodno. Dlouhou sukni s vrškem totiž držely pohromadě prakticky jen dva útlé proužky látky vepředu a vzadu.

Na průstřihy v pátek večer vsadila také přítelkyně DJ a producenta Jakuba Stracha alias NobodyListena. Dohladka učesaná zpěvačka Annet X ukázala v černých šatech od Tomáše Němce pořádné množství holé kůže na bocích a nešetřila ani na délce rozparku, který končil těsně pod rozkrokem.

Andrea Sestini Hlaváčková s rozparkem do pasu

Pořádně to na červeném koberci rozjela někdejší velmi úspěšná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (36). Bývalá účastnice StarDance vsadila na klasiku v podobě jednoduchých asymetrických šatů, kterou okořenil výrazný pásek s kovovou sponou, a zejména vysokánský rozparek, jenž končil až v pase.

Vnady Křenkové a Němcové pod průsvitnou látkou

Možná ještě odvážnější byla herečka Eliška Křenková (33). Ta sice nevsadila na průstřihy ani rozparky, ale sáhla po zpola průsvitné róbě s rukavičkami a stojáčkem od českého návrháře Lukáše Macháčka, takže zejména při pohledu zezadu mohli přítomní velmi dobře pozorovat, kudy přesně se klene linie hereččina zadečku.

Protilehlou část ženského těla pak ukázala veřejnosti na sobotní Moët party modelka Pavlína Němcová (51). Ta si totiž na sebe vzala dlouhou černou sukni a k ní dokonale průhledný top s dlouhým rukávem, takže si přítomní mohli prohlídnout každý detail hereččiny podprsenky.

Gabriela Boučková vsadila na hluboký výstřih

A k vidění byly začátkem víkendu samozřejmě také hluboké výstřihy. Na tento druh ženské zbraně vsadila například manželka moderátora Libora Boučka Gabriela, které oblékla krásnou, leč rovněž odvážnou stříbrnou róbu od Anamé. Výstřihem do pasu tak zastínila nejen svého muže, ale i známější přítomné dámy.

Ty nej odvážné outfity ze zahájení karlovarského festivalu a sobotní Moët party najdete ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články