Zářivá pleť i v šedesáti: Sarah Jessica Parker používá jen tři produkty. Na deset kroků péče nemám čas, tvrdí

Zářivá pleť i v šedesáti: Sarah Jessica Parker používá jen tři produkty. Na deset kroků péče nemám čas, tvrdí
Zdroj: Profimedia
Hrdinka Sexu ve městě Sarah Jessica Parker je fanynkou přirozeného stárnutí. Nechodí na botox a podle svých slov v talk show Howarda Sterna prošvihla i facelift. Co však nepodceňuje, je péče o pleť, kterou má i na prahu šedesátky pořád mladistvou.Herečce v tomto směru údajně stačí tři produkty - pleťové sérum, balzám na oční okolí a hydratační krém s SPF, konkrétně značky RoC, se kterou spolupracuje."Na deset nebo patnáct kroků péče o pleť nemá nikdo čas," nechala se slyšet Sarah.Co však herečka považuje za důležité v péči o pleť, je pravidelné mytí obličeje. To nevynechá ani ve chvíli, kdy je hodně unavená a opravdu se jí nechce.+ 2 fotky+ 3 fotky

Ačkoliv za dva roky oslaví šedesátku, herečka Sarah Jessica Parker se stále chlubí pozoruhodně mladistvou pletí. Podle jejích slov za tím stojí pouhé tři přípravky, na které nedá dopustit - pleťové sérum, balzám na oční okolí a krém s ochranným faktorem proti slunci. Seriálová Carrie Bradshaw to prozradila v rozhovoru pro web WWD.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 08. 2023 13:00

"To, co funguje na mně, funguje už po desetiletí za dostupnou cenu na jiných ženách," uvedla Sarah pro WWD. "Péče o pleť by neměla být dostupná jen bohatým. Nemůže stát na tvrzení 'Splácím hypotéku, nemám peníze na kosmetiku'. Navíc nějakých 10 nebo patnáct kroků péče o pleť je matoucích. Neznám člověka, který by na to měl čas," poukázala hrdinka Sexu ve městě, která spojila své jméno s novou řadou pečující pleťové kosmetiky RoC.

Umytý obličej je základ, tvrdí Sarah Jessica Parker

Jestli ale na něco Sarah Jessica Parker nezapomíná, je to pravidelné mytí obličeje. "Bez toho se neobejdu. Ani když jsem strašně unavená a opravdu se mi nechce," nechala se slyšel pro web Refinery29.

Jde tak trošku proti proudu. Její kolegyně ze světa showbyznysu v čele s televizní hvězdou Kim Kardashian (42) se většinou snaží používat větší množství přípravků a zakládají si vlastní značky, které tuto touhu podporují i v běžných smrtelnicích.

Žádný botox ani facelift, jen peeling

Sarah nicméně stárnutí netrápí. Spojila se dokonce s iniciativou Look Forward Project, která se snaží ženy učit optimismu stran přibývajícího věku. "Dnes se stárnutí bojím méně než třeba před rokem. Prostě nenacházím čas ani energii," poukázala herečka, která podle svých slov nikdy nebyla ani na botoxu.

"Jak už víte, prošvihla jsem i facelift," poukázala v červnové talk show Howarda Sterna. "Starou dobrou vyhlazovací techniku, kterou musíte podstoupit, když je vám zhruba 44 let," dodala s tím, že dává přednost neinvazivním kosmetickým zákrokům, jako je peeling, který krásně projasní pleť.

Zdroje informací:

WWD.com

The Howard Stern Show

Refinery29.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články