Kate Middleton a Sarah Jessica Parker sladily styl: Dámy obuly metalické lodičky, které jsou hitem léta 2023

Metalické lodičky budou hitem léta 2023: Podlehly jim Kate Middleton i Sarah Jessica Parker
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejce/koláž Lifee
Herečka Sarah Jessica Parker vyrazila do pořadu Good Morning America představit nejnovější knihu svého nakladatelství v květovaných midi šatech, pastelovém saku a metalických lodičkách, které se podle všeho stanou naprostým must have kouskem každého letního šatníku.Dokazuje to i fakt, že stejný druh lodiček, byť ve střízlivějším odstínu, zvolila na květnovou zahradní párty v Buckinghamském paláci i Kate Middleton.Stříbrné střevíčky značky Gianvito Rossi za 710 liber (téměř 20 tisíc Kč) i celý outfit z dílny Elie Saab vynesla princezna už na dostizích v Ascotu roku 2019.Metalické lodičky si můžete pořídit i vy. Třeba tyto značky Tamaris za 1 259 Kč.+ 6 fotek+ 7 fotek

O Carrie Bradshaw, hlavní hrdince kultovního seriálu Sex ve městě, jako o módní ikoně nikdo nepochybuje. Zdatně jí ale sekunduje také její představitelka Sarah Jessica Parker (58). Vždy elegantní herečka zavítala minulý týden na rozhovor do TV pořadu Good Morning America v botách, které žádné znalkyni trendů letos v létě nesmí uniknout. Zprávu přinesl magazín Hello!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 12. 06. 2023 14:55

Sarah Jessiku Parker jsme si díky Sexu ve městě zvykli vídat v těch nejvychytanějších outfitech potrhujících ženskost své nositelky. I díky tomu se z její postavy Carrie Bradshaw stala módní ikona, ať už se oblékla ve stylu 80. let, nebo sáhla po slavné kabelce Baguette od Fendi.

Sarah Jessica Parker ve fuchsiových metalických lodičkách

Nyní ale herečka zašla ještě dál. Na rozhovor, v jehož rámci představila nejnovější knihu svého vlastního nakladatelství SJP Lit, dorazila perfektně vyladěná do stylu, který by se dal směle označit jako směsice toho nejlepšího z Carrie Bradshaw a princezny z Walesu Kate Middleton.

Na sobě měla midi šaty s květinovým potiskem, zajímavě řešeným výstřihem a elegantně nařaseným pasem, přes něž si vzala sako v pastelových barvách. To ale nebylo zdaleka všechno. Nejvíce pozornosti na sebe poutalo hereččino obutí. Sarah zvolila pro svůj důležitý den fuchsiové lodičky na deseticentimetrovém jehlovém podpatku, které v sobě spojovaly dva největší trendy letošního léta - všudypřítomný přeslazený barbiecore a metalické detaily.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jason Howard (@jasonhowardnyc)

Kate Middleton a její stříbrné metalické střevíčky

Růžový styl inspirovaný panenkou Barbie pořád letí. Zásluhu na tom má nejen kreativní ředitel módního domu Valentino Pierpaolo Piccioli, který loni ve spolupráci s firmou Pantone představil veřejnosti barvu Valentino Pink PP, ale také film Barbie s roztomilou Margot Robbie v hlavní roli, jenž se chystá do kin letos v červenci.

Že je velkou fanynkou tohoto stylu i Kate Middleton, dokázala princezna z Walesu hned při několik příležitostech, když vynesla sladce růžový kostýmek a v šatech téže barvy se objevila i na ostře sledované svatbě jordánského korunního prince Husajna s princeznou Rádžvou.

A v oblibě má, stejně jako Sarah Jessica Parker, také metalické střevíčky. Na květnové zahradní párty v Buckinghamském paláci obula stříbrné lodičky Gianvito Rossi, kterými dodala svému looku nádech luxusu. Metalické doplňky, stejně jako barbiecore, přitom letos zažívají nebývalý boom. A rozhodně se nehodí jen na diskotéky, jak dokazují Kate i Sarah. A pokud jsou metalické lodičky dobré na denní nošení pro takové ikony, budou dobré i pro vás. Na to se můžete spolehnout.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

InStyle.com

Katemiddletonstyle.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články