Tento týden v Ulici: Soňa pozve Prokopa k sobě, Michal a Žofka se chystají na první milování, Evženovi hrozí relaps

Nový týden v Ulici: Soňa ukáže Prokopovi svou zranitelnou stránku
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Žofka a Michal se tento týden chystají na své první milování. Jak to dopadne?Od té doby, co se Evženovi vrátila do života jeho ex Hana, bojuje s hrozbou relapsu. Naštěstí se může spolehnout na pomoc od Blanky.Nějakou dobu to vypadalo, že Evžen už je v pořádku.Jenže pak Evžen spatří Hanu v přátelském rozhovoru s Vandou...+ 7 fotek+ 8 fotek

Nekonečný seriál Ulice tento týden vsadil na silné emoce. Prokop se sbližuje se Soňou, která mu odhalí svoji zranitelnou stránku. U Klímových zase dojde k odhalení těhotenství. Jedno náhodné setkání zamává s Evženem, který už byl z nejhoršího venku. A jak to vlastně dopadne s Michalem a Žofkou, kteří se chystají na své první milování?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 29. 01. 2024 10:10

Gábinu překvapí matčina urputnost týkající se Jirkova otce. Milena Pumrová si prostě vzala do hlavy, že by se rodiny měly poznat. A co udělá? Hermana staršího tajně kontaktuje Gábininým jménem, aby setkání s ním proběhlo co nejdříve. Jak to dopadne? A co na to všechno pak řekne Gábina? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v seriálu Ulice

Soňa si zařizuje svou novou pracovnou v domě Peškových, jen pár pater nad Magdiným bytem. S nastěhováním jí pomáhá Prokop, jenž věří, že se Magda a Soňa opět usmíří. A to, k čemu mezi nimi došlo, je jedno velké nedorozumění. Navíc mu začne být Soni i líto. Ta mu totiž prozradí své tajemství, navíc mu ukáže i svou druhou, zranitelnou tvář. Proč bude mít Prokop tendenci Soňu chránit? A jak dopadne Irenina snaha usmířit Magdu a Soňu?

Středa v seriálu Ulice

Najít pevnou půdu pod nohama ve chvíli, kdy má člověk pocit, že se topí, je hodně těžké. Své o tom ví také Evžen, který bojuje s hrozbou relapsu od chvíle, kdy mu do života znovu vstoupila exmanželka Hana. Zvládl již několik náročných zkoušek, během nichž mu byla velkou oporou Blanka. Nyní si Evžen myslí, že Hana je pro něj konečně uzavřenou kapitolou. Jenže ve chvíli, kdy ji opět spatří, navíc při přátelském hovoru s Vandou, zjistí, jak moc se mýlil. A následky na sebe nenechají dlouho čekat. Co Evžen udělá? Jak to dolehne na Blanku?

Čtvrtek v seriálu Ulice

Vilma Nyklová v poslední době nedá tablet z ruky, stále si s někým dopisuje přes sociální sítě. Má strach, aby náhodou o něco nepřišla. Přestože jí Lexík vysvětlil, na co si dát pozor, aby nenaletěla nějakým podvodníkům, Nyklová stejně narazí. S vytřeštěnýma očima přilítne k Lumírovi s tím, že jí zmizely peníze z účtu. Kam se poděly peníze Nyklové? O kolik vlastně přijde?

Pátek v seriálu Ulice

Karla a Mára spolu tajně randí už od začátku roku. Užívají si zase chvíle společného štěstí a zamilovanosti, přesně jako v dobách, když se dávali dohromady. Pár rozdílů tu ale přeci jen je. Tehdy neměli rodinu a netlačil je čas. Ten se jim nyní začíná krátit, protože se blíží další termín jejich rozvodového stání. Jak to nakonec vyřeší? A jaká hrozba se začne vznášet nad jejich vztahem?

Zdroj informací:
TV Nova: Seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články