Anna Fixová z Ulice a její králík, Pan Čudl: Historce, jak se naučil chodit na záchod, se už dnes směje. Před lety ale trnula hrůzou

Anna Fixová z Ulice a její králík, Pan Čudl: Historce, jak se naučil chodit na záchod, se už dnes směje. Před lety ale trnula hrůzou
Zdroj: Se souhlasem Anny Fixové/Herminapress/koláž Lifee
Anna Fixová se s fanoušky podělila o to, jak se Pan Čudl pustil do veterinárního průkazu.Anna Fixová balí s Panem Čudlem i vánoční dárky.Anna Fixová se na Pana Čudla už několikrát hodně zlobila...Anna Fixová občas čelí různým náladám Pana Čudla.+ 16 fotek+ 17 fotek

Herečka Anna Fixová (39), představitelka Moniky Farské ze seriálu Ulice, má doma netypického domácího mazlíčka – králíka, kterého pojmenovala Pan Čudl. Také díky králíkům dnes Anna nejí maso a svého králíka rozmazluje drahými granulemi a senem. Jak prozradila Milušce Bittnerové v talk show Na kafeečko, Pan Čudl s ní chodí i na záchod. Proč právě díky Čudlovi začala herečka používat sociální sítě?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 01. 2024 12:00

Herečka Anna Fixová (39) není typická majitelka psa nebo kočky. Společnost jí doma dělá – mimo přítele, herce Denise Šafaříka (29) – také králík Pan Čudl. "Zrovna dneska jsem přemýšlela, jak je starý, protože jako správná panička nevím, kdy se narodil. Domů jsem si ho přinesla 6. ledna a mohly mu být tak tři měsíce. Takže si myslím, že to stanovím na 10. listopadu, protože mám ráda desítku. Je tedy hezké, že mě to napadlo až po dvou letech, co ho mám," zamýšlela se herečka v talk show Na kafeečko.

Doporučené video: Talk show Na kafeečko s herečkou Annou Fixovou

Anna Fixová žije třetím rokem s králíkem

Herečka Anna Fixová nezastírá, že někdy život s králíkem není snadný. Se svými fanoušky se například často na svém Instagramu dělí o to, co všechno jí zvládnul Pan Čudl rozkousat – ať už jsou to noty nebo veterinární průkaz. "Zrovna jsem přemýšlela nad tím, že to budou tři roky, co si doma nemůžu v klidu sníst jablko nebo banán, protože králíka mám na hlavě a opravdu mě to nenechá dojíst," postěžovala si herečka. "Kupuji mu dost drahé granule a musí mít pořád čerstvé seno a vodu. Já ho rozmazluji spešl granulemi. Dobré pamlsky pro králíky, to je dnes velmi rozšířený sortiment. Myslím, že na něj utrácím víc než za sebe," práskla.

Pan Čudl se mnou chodí na záchod

Herečka říká, že v létě a za hezkého počasí vypouští svého králíka na chalupě. Doma je zvyklý chodit na záchod. "Není tak těžké to králíka naučit, jsou docela čistotní. Nemá klec, má bedýnku z IKEA, do které jsem mu vyřezala dvířka. Tohle má jako svůj domeček a tam měl také ten svůj původní záchod," vypráví herečka kuriózní historku, kterak se její králík naučil chodit dělat svoji potřebu do skutečné místnosti, kde je lidský záchod.

"Potom se stalo, že jsem měla večer na návštěvě kamarády, popíjeli jsme, a najednou někdo říká: ,Kde máš Čudlína? Už tady dlouho nebyl.` Je hrozně sociální a má rád lidi. ,Asi je někde zalezlý a spí.` Po hodině už mi to přišlo divné, začala jsem ho hledat a zjistila jsem, že ho moje kamarádka zamknula na záchodě, kde to celé pobobkoval a počůral," podělila se herečka o trauma, které její králík prodělal, když byl hodinu zavřený sám ve tmě. "Od té doby se naučil chodit na záchod tam. Jeho záchod jsem mu tam musela přemístit, a když jsem na záchodě, většinou sedí proti mně."

Díky králíkům nejí Anna Fixová maso a má Instagram

Pan Čudl zkrátka změnil Anně Fixové život. Právě díky němu například začala aktivně používat sociální sítě. "Nejsem fanoušek Instagramu, ale jestli něco sleduji, tak jsou to lidé s králíky. Strašně se nad tím dojímám nebo směju, jak jsou všichni ti hajzlové stejní. Zjistila jsem, že je to docela boom," míní herečka, která je dnes součástí velké virtuální komunity, která miluje králíky. A rozhodně je nejí. "Bylo to první zvíře, které jsem přestala jíst, protože jsem dost často byla u toho, když se králíci na vesnici zabíjeli. Maso už nejím asi sedm let," pochlubila se v talk show Na kafeečko.

Jestli vás zajímá, jak Pan Čudl vypadá a jaké neplechy umí své paničce doma provádět, nahlédněte do naší bohaté fotogalerie.

Související články

Další články