Tento týden v Ulici: Svatební dar od Hermana staršího způsobí pozdvižení, Luděk zjistí pravdu o Vandě

Herman starší vymyslí pro svého syna a Gábinu dárek, který způsobí pozdvižení.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Soňa se rafinovaně snaží vrazit klín mezi Irenu Landovou a Magdu.A zdá se, že jí to vychází. Landová začíná být pěkně nakrknutá.Povede se s tím Magdě něco udělat?Žofka a Michal spolu už nějakou dobu spí. Teď to zjistí Iva, která je z toho v šoku...+ 6 fotek+ 7 fotek

V seriálu Ulice nebude nouze o překvapení. Herman starší dá Jirkovi a Gábině takový svatební dar, že budoucí ženich začne vidět rudě. Iva bude v šoku z toho, že její "malý" Michal má intimní život. A pořádný šok čeká také Luďka, který zjistí, že Vanda mu opět lže.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 27. 05. 2024 09:11

Najít vhodný svatební dar je občas opravdu umění. Jiří Herman starší k tomu přistoupí čistě pragmaticky, aniž by si uvědomil důsledky svého činu. Přestože to myslí dobře, Jirka okamžitě uvidí rudě. Podle něj je otcův dar vrcholně netaktní, zasahující do nejintimnější oblasti jeho a Gábinina života... O jaký dar se jedná? A co všechno to způsobí? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v seriálu Ulice

Vanda má před svými blízkými jedno velké tajemství. K její smůle se to nečekaně rychle provalí, když dojde k náhodnému setkání Luďka a Hany. Na tom by možná nebylo nic neobvyklého, jenže v té chvíli měla Hana být právě s Vandou... Co všechno na Vandu praskne? A jak to vlastně je s jejím těhotenstvím?

Středa v seriálu Ulice

Sourozenci bývají velmi často i zdatní spiklenci. Občas se však přeci jen vloudí chybička. To se stane také Báře a Michalovi, kteří mají před rodiči nejedno společné tajemství. Jenže stačí málo, aby Iva pojala podezření a nenápadně si ty dva proklepla. To, co zjistí, pro ni bude pořádný šok. Aby taky ne, když si naivně myslela, že Michal a Žofka mají na sex ještě času dost. Co všechno se Iva dozví? A jak to vezme?

Čtvrtek v seriálu Ulice

Nyklovi se už pár dní snaží chytit Lexíkova potkana. Tomu se ovšem na svobodě očividně líbí. Nejprve prozkoumá terén doma, pak se vypraví i do bistra, kde ho jako na potvoru zahlédne hypochondr Kaštan. A hned je postaráno o pořádný rozruch. Co je pro Vendulu doslova zlým snem? K čemu se nakonec odhodlá Lumír, aby zvědavého potkana lapil?

Pátek v seriálu Ulice

Soňa si pomalu a velmi šikovně získává Magdu ve jménu pomoci Ireně Landové, která má za sebou už několik ředitelských kiksů. Magda se snaží být Landové k ruce, jenže ta na to začíná reagovat jako býk na rudý hadr. Aby taky ne, když jí Soňa neustále a velmi rafinovaně podsouvá, že na svou práci už nestačí. Co je pro Landovou poslední kapkou? Jak Soňa vrazí klín mezi Magdu a Landovou? A jak tomu nechtěně napomůže i Prokop?

Zdroj informací:
TV Nova: Seriál Ulice

Moderátorka Soňa Porupková prodělala rakovinu kůže: Na podezřelé znaménko mě upozornila až maskérka

Moderátorka Soňa Porupková prodělala rakovinu kůže: Na podezřelé znaménko mě upozornila až maskérka

Související články

Další články